ISPUNILA JOJ SE ŽELJA: Jelena Kostov otkrila pol deteta

Jelena Kostov postaće mama dečaka! Pevačica je na poslednjem ultrazvučnom pregledu saznala da će roditi sina, za kog već ima spremno ime, ali ne želi javno da ga otkrije.

Zvezdi "Granda", koja je ušla u peti mesec trudnoće, ispunila se želja da joj prvo dete bude muško, te je bila presrećna kad joj je lekar saopštio vest. Radostan je bio i njen verenik Miljan, kome će uskoro, u krugu porodice, reći sudbonosno "da".

Inače, Jelena je vredna trudnica. I dalje nastupa po klubovima i privatnim veseljima jer trudnoću odlično podnosi. Tako će biti i u narednih mesec dana, kad planira da ode na trudničko bolovanje. Osim što peva, Jelena je i prihvatila da i u drugoj sezoni šoua "Neki novi klinci" bude član žirija.

- Super se osećam. Više nemam jutarnje mučnine. Sve ide svojim tokom, a informacija da nosim dečaka je tačna. Presrećna sam. Ne mogu da dočekam dan kad ću svoje dete da uzmem u ruke. Život sam promenila iz korena, beba mi je najbitnija u životu. Pošto nemam nikakvih problema, mogu da radim. Rado sam prihvatila da budem ponovo u žiriju ovog takmičenja, jer mi to uopšte nije naporno. Sedim, slušam talentovanu decu i glasam. Volim to da radim - rekla je Jelena.

Izvor: Kurir

Pogledajte još