OTKAZALA SVE NASTUPE: Ana Nikolić se oglasila posle batina

Ana i njen suprug Stefan Đurić Rasta samo dan pre su se žestoko posvađali nakon čega je usledio fizički obračun, a pevačica je otkazala sve zakazane nastupe.

“Dragi moji žao mi je što se zbog zdravstvenih problema nećemo družiti ovog vikenda u Zagrebu i Strazburgu. Stižem vam uskoro u najboljem izdanju. Volim vas”
, napisala je Ana na svom Instagram profilu, a ovo je već drugi put za kratko vreme da otkazuje nastupe.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta izgovorili su sudbonosno da 27. jula. Oni su tom prilikom organizovali tajno građansko venčanje.

Tuča između pop pevačice Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića Raste, sa kojim se venčala pre dva meseca, nije prvo nasilje koje je preživela u vezi. Naime, pevačica je pre nekoliko godina otkrila da je bila u vezi s nasilnikom. Kako je tada pričala, bila je u vezi sa dečkom koji ju je maltretirao i tukao, ali je ona to tada doživljavala kao njegov način da iskaže koliko je voli.

Imala sam ozbiljne probleme. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu, za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje – otkrila je Ana i dodala da se nije stidela zlostavljanja.

Smatram da je osnovni problem što se žene stide. Nasilje je toliko rasprostranjeno jer žene smatraju da je to njihova krivica, greška, sramota… Time se samo prećutno dozvoljava i pothranjuje takvo ponašanje – rekla je tada pevačica i otkrila da se zlostavljanje dešavalo u njenim dvadesetim.

To je bilo pre nego što sam uopšte počela da se bavim estradom. Mislim da su te mlade godine i moje neiskustvo doprineli tome da se nađem u situaciji da jednom muškarcu uopšte može da padne na pamet da me zlostavlja na bilo koji način – pričala je tada Ana za magazin “Story” verujući da joj se više nikad neće desiti da neki muškarac i povisi ton na nju, a kamoli nešto više.

To se, međutim, desilo. U kratkom braku, koji traje samo dva meseca, u sredu je došlo do tuče između nje i Raste, zbog čega je reagovala i policija. Između supružnika je, navodno, prvo izbila svađa, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna.

Izvor: Alo!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.