OTKAZALA SVE NASTUPE: Ana Nikolić se oglasila posle batina

Ana i njen suprug Stefan Đurić Rasta samo dan pre su se žestoko posvađali nakon čega je usledio fizički obračun, a pevačica je otkazala sve zakazane nastupe.

"Dragi moji žao mi je što se zbog zdravstvenih problema nećemo družiti ovog vikenda u Zagrebu i Strazburgu. Stižem vam uskoro u najboljem izdanju. Volim vas"
, napisala je Ana na svom Instagram profilu, a ovo je već drugi put za kratko vreme da otkazuje nastupe.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta izgovorili su sudbonosno da 27. jula. Oni su tom prilikom organizovali tajno građansko venčanje.

Tuča između pop pevačice Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića Raste, sa kojim se venčala pre dva meseca, nije prvo nasilje koje je preživela u vezi. Naime, pevačica je pre nekoliko godina otkrila da je bila u vezi s nasilnikom. Kako je tada pričala, bila je u vezi sa dečkom koji ju je maltretirao i tukao, ali je ona to tada doživljavala kao njegov način da iskaže koliko je voli.

- Imala sam ozbiljne probleme. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu, za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje - otkrila je Ana i dodala da se nije stidela zlostavljanja.

- Smatram da je osnovni problem što se žene stide. Nasilje je toliko rasprostranjeno jer žene smatraju da je to njihova krivica, greška, sramota... Time se samo prećutno dozvoljava i pothranjuje takvo ponašanje - rekla je tada pevačica i otkrila da se zlostavljanje dešavalo u njenim dvadesetim.

- To je bilo pre nego što sam uopšte počela da se bavim estradom. Mislim da su te mlade godine i moje neiskustvo doprineli tome da se nađem u situaciji da jednom muškarcu uopšte može da padne na pamet da me zlostavlja na bilo koji način - pričala je tada Ana za magazin "Story" verujući da joj se više nikad neće desiti da neki muškarac i povisi ton na nju, a kamoli nešto više.

To se, međutim, desilo. U kratkom braku, koji traje samo dva meseca, u sredu je došlo do tuče između nje i Raste, zbog čega je reagovala i policija. Između supružnika je, navodno, prvo izbila svađa, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna.

Izvor: Alo!

Pogledajte još