POZORIŠNI GURMANLUK: Predstavljen novi hedonistički koncept!

Koncept 'POZORIŠNI GURMANLUK' u svetu postoji već nekoliko godina, a mi smo ga prvi put videli u nekoliko evropskih metropola. Ideja da istovremeno uživamo u emocijama koje nam pruža pozorišna predstava i ukusima koje osećamo dok jedemo vrhunske gurmanske specijalitete, podstakla nas je da ovakav hedonistički koncept uvrstimo u stalnu ponudu našeg restorana, te ćemo od danas 'POZORIŠNI GURMANUK', za sve ljubitelje pravih hedonističkih užitaka, pripremati jednom mesečno“ istakao jeZafiris Lampadaridis, direktor hotela 'Excelsior', u čijem sklopu se nalazi restoran 'IVO'.

pozoriste3

„Le Studio“ nije slučajno odabran za predstavljanje ovog jedinstvenog koncepta. Ovaj intiman teatar, skriven u jednoj od kuća na Donjem Dorćolu, izgleda potpuno drugačije od pozorišta na koja ste navikli. U prostoru koji podseća pre na dnevnu sobu, ili omiljeni bar, dešava se živo, drugačije, pristupačno pozorište koje dolazi direktno do publike. Ovde se razgovara, sluša, razmenjuje.

pozoriste4

Mi smo kolektiv sačinjen od pozorišnih ljudi za koje kultura nije dizajnirani kafić i sloboda nije konzumerizam. Komedija “Raspareni par” se bavi muškim prijateljstvima, a priču na sceni kroje dva glavna lika kroz čiju se osetljivu, a u isto vreme i komičnu mrežu odnosa među sobom i sa drugima provlači veliki broj socijalno važnih tema koje intenzivno prožimaju današnje društvo. Ova predstava i naš način poimanja pozorišne umetnosti idealno su se uklopili u koncept 'POZORIŠNOG GURMANLUKA' jer je naša ideja upravo da dopremo do naše publike, uđemo u njihove „dnevne sobe“, ili još bolje – u trpezarije“ ističeŽan-Batist Demarinji, reditelj i osnivač teatra „Le Studio“.

pozoriste5

Po prvi put u Beogradu, po uzoru na svetske metropole, prilikom svakog 'POZORIŠNOG GURMANLUKA', biće prikazivana različita predstava i biće pripreman specijalan gurmanski meni, a o detaljima događaja svi zainteresovani moći će da se informišu putemFacebook stranice restorana 'IVO'.

pozoriste6

pozoriste7

pozoriste8

Pogledajte još