DA LI JE BRED PIT ZLOSTAVLJAO DETE? Policija se oglasila povodom teških optužbi

Osim što strani mediji prate svaki njihov korak, ali i korak bivših devojaka i supruga, kao i roditelja, trenutno se bave temom Bredovog navodnog nasilja nad usvojenim sinom Medoksom.

Sećate se, Bred je navodno nasrnuo na Medoksa tokom leta za Los Anđeles i to nakon što je sin stao u odbranu majke. Bred i Anđelina su se tom prilikom žestoko posvađali, a sin se umešao, da bi ga glumac navodno fizički povredio.

I to je bio jedan od razloga zbog kojeg je glumica ostavila supruga jer nije želela da povređuje njihovu decu. To je bila priča koja je odjeknula kao bomba u svim mogućim svetskim medijima. Međutim, izgleda da nije sve baš tako.

Naime, policija je objavila da Bred neće biti krivično gonjen jer nije dokazano da je namerno fizički povredio Medoksa. Iako je sasvim jasno da se jesu sukobili. Tada se još sumnjalo da je FBI pokrenuo istragu. Međutim, TMZ donosi nove informacije. Federalni istražni biro nikada nije ni pokrenuo istragu protiv glumca.

Istina je da FBI zvanično prikuplja dokaze, ali da Bred neće biti procesuiran. Čitav slučaj biće priveden kraju ovih dana, kada FBI planira da izađe sa izveštajem u javnost.

- Iza kulisa, rečeno nam je da od tog slučaja "nema ništa" - rekao je izvor za TMZ.

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.