ALEKSANDAR RADOJIČIĆ O HUMANOSTI I DAVANJU: Lako je postati poznat, teško je postati čovek!

Pokušavam da nađem odgovore kako bih postao bolji čovek za sebe i ljude u svom okruženju - bolji otac, bolji brat, bolji sin, bolji prijatelj. Kada bi svako razmišljao i pronašao te odgovore, svet bi bio bolje mesto za život. Ne treba da razmišljamo da li bi mi trebalo da promenimo svet, ali možda možemo da promenimo naš mikrosvet“, rekao je Radojčić I dodao a da mu je“običaj” da pomaže drugima usađen još od snimanja poznatog serijala filmova “Montevideo”:

Ušao sam u svet humantiranih akcija sa ekipom filma. Imali smo razne humanitarne utakmice. Ljudi su videli da smo raspoloženi za takve stvari, kada god je nekome potrebna pomoć. Mi smo tu, koliko god nam obaveze dozvoljavaju i koliko god je to u našoj moći. Danas je lako postati poznat, ali je teško ostati čovek“, dodao je on u ovoj video priči.

UNICEF u Srbiji i WANNABE magazin su na Međunarodni dan humanosti pokrenuli zajedničku kampanju „WannaGive – jer je tuđa sreća i moja sreća“ sa ciljem promovisanja humanosti i lepote davanja. Tokom kampanje kojom počinje i obeležavanje 70 godina rada UNICEF-a u Srbiji ambasadori UNICEF-a i poznatI glumci, muzičari i TV lica, poput Tamare Krcunović, Nataše Miljković, Jelene Gavrilović, Bojana Perića i brojnih drugih, govoriće, kroz seriju video intervjua, o značaju darivanja, solidarnosti i altruizmu.

Celu Aleksandrovu priču pogledajte u klipu, a više o tome kako da postanete redovni donatori, odnosno članovi Klubu prijatelja UNICEF-a pogledajte ovde.

U nastavku pogledajte video:


Pogledajte još