GLUMICA SASLUŠANA U POLICIJI: Srni Lango zbog statusa o patrijarhu prete smrću!

- Ne znam ko mi preti, ali mi nije nimalo prijatno. Nisam želela nikoga da povredim, već sam samo iznela svoj stav - rekla je na saslušanju poznata glumica.

Kako „Alo!” saznaje, nakon saslušanja poznate glumice policija pokušava da uđe u trag osobi koja joj je pretila.

Podsećanja radi, glumica Srna Lango napravila je pravu pometnju na Fejsbuku svojim statusom u kojem je kritikovala predlog da se pokojni patrijarh Pavle proglasi svecem. Ona je, naime, napisala da, ako on treba da se proglasi svecem, to treba da se uradi i sa celom Srbijom.

- Svetac jer je išao tramvajem i retko kad jeo? Možda je i češće jeo, al‘ ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob, jerbo mislim da i ređe jedu, a gradskim prevozom taljigaju svakako. O blagosiljanju mržnje onomad uz kandilo da ne počinjem. Čuj svetac - napisala je ona.

Njena glumačka karijera prvenstveno je vezana za pozorište, ali ju je publika zavolela i u serijama „Srećni ljudi” i „Jelena”. Zabeležila je veliki uspeh svojim romanom „Gladna godina“, a prošle godine objavila je i drugu knjigu „Zemljo moja, pređi na drugoga”.

Glumica Lango pre manje od mesec dana bila je na meti svoje obesne komšinice. Ona je od svoje susetke najpre dobila preteću poruku zbog parkiranja automobila na javnom parkingu, da bi sve eskaliralo u pretnje smrću, a na kraju i u fizički napad na glumicu! Na Srnu je nasrnula žena koja živi u blizini bivše učesnice „Parova“.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još