POZNATE DAME BEZ ŠMINKE: One su pokazale kako zaista izgleda lepota!

One su se usudile, skinule “masku” i na društvene mreže podelile fotografije na kojima nemaju ni trunku šminke! I znate šta? Predivne su!

Predivne su jer su svoje, jedinstvene, jer se ne boje da pokažu čitavom svetu da nisu savršene, ali da se bez obzira dobro osećaju u svojoj koži!

Upoznajte dame koje su selfi eru obeležile svojim selfi fotografijama bez šminke i pokrenule svojevrsnu revoluciju!

1.Tajra Benks

Čuveni supermodel prošle godine je hrabro postavila jutarnju selfi fotografiju na kojoj nema grama šminke, a ista je obišla planetu i izazvala brojne polemike. Četrdesetdvogodišnju lepoticu mnogi su “razapeli” tvrdeći da izgleda neprepoznatljivo, ali Tajra je sve ovo i uradila da bi pokazala kako je sav taj glamur i sjaj na društvenim mrežama i crvenim tepisima ponekad ipak samo obična laž.

Znate ono kad neko postavi sliku na internet i napiše kako nema filtera, kao ni trunke šminke, ali je sasvim očigledno da je to laž? E, pa ovog jutra sam odlučila da vam pokažem kako ja zaista izgledam ujutru. Tako da, evo me. Sirovo realna. Možda sada mislite: O, kako je gruba! I ako tako mislite, super. Ali zaslužujete da me vidite kakva sam zaista. Stvarno, napisala je ona i zauvek nas “kupila”.

Ostale dame i njihove fotke bez šminke pogledajte OVDE

Pogledajte još