TRADICIONALNA HRANA, MUZIKA, TURIZAM: Dani Nemačke po drugi put u Beogradu od 21. do 23. oktobra!

Ovo je već tradicionalna manifestacija koja se uspešno realizuje u saradnji sa Nemačko - srpsko privrednom komorom, Turističkom organizacijom NemačkeiAmbasadom Nemačke u Beogradu.

Na otvaranju, 21. oktobra u 19 časova, počasni gost će biti sekretar Ambasade Nemačke, Jirgen Šmid, zadužen za privrednu saradnju, predstavnik AHK - Nemačko - srpske privredne komore i Turističke organizacije Nemačke.

Ceremoniju otvaranja ulepšaće i folklorno-muzička sekcija Udruženja Nemaca, Hun Gerhard iz Sombora, a prisutnima će se obratiti i predsednik ovog udruženja, Anton Bek.

Tokom trodnevne manifestacije uživaćete u duhu Nemačke, promociji nemačkih brendova, izložbi fotografija nemačkih gradova i promociji Nemačke kao popularne turističke destinacije, ali i muzici, plesu, degustaciji piva i wurst kobasica.

Turistička organizacija Nemačkeu saradnji sa Lufthansomvam daje mogućnost da učestvujete u nagradnoj igri „OSETITE ČAROLIJU NEMAČKE PRIRODE“. U periodu od 20. oktobra do 14. novembra, možete posetiti internet prezentaciju www.germany.travel, gde ćete imati priliku da odgovorite na pet pitanja o Saveznoj Republici Nemačkoj. Ukoliko odgovorite tačno na svih pet pitanja, možete osvojiti povratno putovanje u Frankfurt, u ekonomskoj klasi za dve osobe, na bazi dva noćenja sa doručkom. Izvlačenje dobitnika je 18. novembra.

Pogledajte kakva atmosfera je bila prošle godine na Danima Nemačke:

Pogledajte još