SVEČANO OTVOREN SHOPPI RETAIL PARK U BORČI: Novo ime kupovine na levoj obali Dunava

Shoppi Retail Park u Borći karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova, među kojima su McDonalds, Deichmann, Orsay, Koton, Takko, DIS, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, DM drogerija, kao i mnogi drugi. Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet za više od 350 vozila.

Izgradnja, odnosno otvaranje prvog modernog trgovačkog centra u Borči - Shoppi Retail Parka vidljivi je znak da cela leva obala Dunava napreduje, te da se reafirmiše i kao centar trgovine. Ostvarena je izuzetno dobra i kvalitetna saradnja između različitih nadležnih službi u okviru gradske vlasti i investitora, MPC Properties-a. Za Borču je izuzetno važno što je u retail parku posao našlo preko 500 naših sugrađana“, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali.

Shoppi Retail Park u Borči je izgrađen u rekordnom roku. Za sedam meseci, od postavljanja kamena temeljca došli smo do svečanog otvaranja. Posebno nam je drago što se danas možemo pohvaliti informacijom da je Shoppi Retail Park u Borči 100% izdat, da ga karakteriše odlična ponuda brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal za ovaj deo grada. On predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelniku Beograda, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola“, izjavio je direktor MPC Properties-a Thomas H. Villadsen.

Shoppi Retail Park u Borči predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju MPC Properties-a pored Ušće Shopping Center-a, Shoppi Retail Parka u Subotici, Immo Outlet Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata. Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Pogledajte još