PLAŠI SE ZA BEZBEDNOST PORODICE! Zoran Marjanović: Strahujem da će ubica oteti moju Janu!

Suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) ne odvaja se ni danju ni noću od svoje petogodišnje ćerkice jer misli da će posle serije tragedija ostati i bez nje.

- Noćima ne spavam, stalno mi je pred očima nepoznati čovek koji otima moju Janu. I dok radim u studiju, ćerkica je pored mene. Plašim se da ću posle supruge ostati i bez deteta.

Ovim rečima poverio se prijateljima i rođacima Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče.

Navodno, Zoran Marjanović se ni danju ni noću ne odvaja od petogodišnje ćerkice Jane i već danima živi u paranoji i strahu otkako je niz tragedija snašao njihovu porodicu.

- Zoran se od Jelenine smrti nije razdvajao od Jane, ali poslednjih dana, nakon sahrane Jelenine majke Zorice Krsmanović, njegov strah se povećao. Misli da neko želi da naudi njegovoj porodici i plaši se da bi Jana mogla da bude oteta - priča sagovornik iz Borče.

Marjanovićev strah doseže tolike razmere da on čak ni noću ne spava!

- Zoran po celu noć sedi u dvorištu, obilazi kapiju i ogradu. Brine se da bi Jelenin ubica, koji je još na slobodi, mogao da upadne u njihov porodični dom i poubija ih sve ili da otme dete! Naravno, zbog porodične drame i straha posao ne sme da trpi, pa se pevačicin muž noću posvećuje radu u studiju. Tada vodi Janu sa sobom i devojčica spava na kauču dok on komponuje i svira - kaže Kurirov izvor.

Marjanovići su zabrinuti da nakon svih medijskih spekulacija i naslova nekome može pasti na pamet i da ih linčuje.

- Ljudi su veoma podeljeni u vezi sa njihovom ulogom u Jeleninoj smrti. Zoran se brine da bi zbog napisa da su umešani u ubistvo neko mogao da da sebi za pravo da ih napadne. Kuća im je osigurana visokom kapijom i u dvorištu imaju psa čuvara, ali on ipak ne miruje - tvrdi zvor.

Podsetimo, prošle nedelje sahranjena je pevačicina majka Zorica Krsmanović.

- Veče pre sahrane Zoranov otac Vladimir doživeo je srčani napad. Zorana je to dotuklo, cela porodica je pod stresom. Tašta mu je bila velika podrška u odgajanju ćerkice Jane i čuvala je devojčicu - dodao je izvor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.