LJUBAVNI ŽIVOT RAŽNATOVIĆA SCENARIO ZA SAPUNICU: Ko je koga PREVARIO i ko se NALJUTIO i OTIŠAO?!

Jedan razlog raskida je taj da se buran ljubavni život Bujišićeve se nije dopao mladom Ražnatoviću, a drugi da je on nju prevario.

Naime, posle afere u kojoj je Ksenija imala seksi scene u spotu jedne muzičke grupe, provokativna fotografija nje i fudbalera Stefana Mihajlovića dodatno je učvrstila Veljkovu odluku da stavi tačku na ovu vezu.

Stefan je javnosti postao poznat pre nekoliko meseci, kada je starletu Soraju Vučelić isekao po vratu u svom stanu na Dedinju.

Ksenija je u vezu sa fudbalerom uplovila nakon što su sportista i Soraja raskinuli.

- Fotografija na kojoj je Stefan nag dok Ksenija na sebi ima samo ogrtač sa perjem potpuno je šokirala Veljka. Ne samo da joj nije oprostio gotovo erotske scene iz spota, koje mu je ona pravdala da je to posao modela, već mu je veza sa Stefanom dodatno bila gnusna. Veljko je bio besan zbog toga što je o prirodi njenog odnosa sa Mihajlovićem saznao od prijatelja koji su mu poslaali fotografiju. Iako se ona sa fudbalerom zabavljala pre Veljka, trebalo je to da mu kaže - priča izvor.

Međutim, da nisu sve to čista posla, i da se ne zna ko je zapravo kriv za raskid Veljka i Ksenije.

- Ražnatović je Kseniju prevario s ribom s kojom je letos imao avanturu! Najcrnje od svega što ju je prevario na njene oči! Bilo je to prošle nedelje, već su bili u nekoj svađi i izašli su odvojeno. Ksenija je na gradski splav došla s drugaricama, a Veljko s Kostadinom Terzićem i dve ribe. Ladno se s jednom od njih ljubio sve vreme, dok je Ksenija sedela preko puta! Na splavu je u jednom trenutku počela tuča, tako da je muzika prekinuta, obezbeđenje je reagovalo, pa su bukvalno svi gosti otišli. Videla sam kako Veljko odlazi s tom devojkom, bili su zagrljeni - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Izvor: Kurir / Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.