FOLK DIVI SE SVIĐA NOVI ZET: Anastasija upoznala Cecu sa Teom

Iako se njih dvoje ne oglašavaju povodom ove romanse, "Alo!" piše da golupčići i te kako uživaju u ljubavi i da je Anastasija dečka upoznala i sa svojom mamom.

Jedini problem novopečenom paru predstavlja daljina, s obzirom na to da Teo igra za moskovski košarkaški klub CSKA. Ipak, oni svakodnevno komuniciraju zahvaljujući društvenim mrežama. Teško im pada što su razdvojeni, ali su se dogovorili da Anastasija povremeno otputuje u Moskvu, s obzirom na to da Teodosić trenutno nije u mogućnosti da često dolazi u Srbiju.

Bliski prijatelji novopečenog para otkrivaju da su Anastasija i Miloš srećni i da uživaju u ljubavi, koju je podržala i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović.

- Prvo je otkrila Ceci da je zaljubljena, a nakon nekoliko dana rešila je da svog izabranika i upozna sa njom. Kako se Ceca nikada nije mešala u ljubavni život svoje dece, tako je bilo i ovoga puta. Bila je srećna jer je videla da je njena ćerka zadovoljna, a upoznavanje je prošlo u prijatnoj atmosferi. Ceca je sa Teom razgovarala o uspehu sportista, otkrila mu svoje planove kada je njena karijera u pitanju, a Anastasija je bila zadovoljna što se mami dopao njen izbor partnera - otkriva izvor.

Ćerka muzičke zvezde poverila se samo bliskim prijateljicama da je u vezi sa košarkašem, jer nije želela da njen ljubavni život ponovo bude u žiži javnosti.

- Nakon raskida sa Kostadinom, Anastasija je rešila da ne govori javno o svom izboru partnera. Shvatila je da se opekla onog trenutka kada je dozvolila da mediji budu upućeni u svaki njen korak, pa je sada rešila da o privatnom životu ne govori - otkriva izvor blizak Cecinoj ćerki.

Glavni "krivac" za ovu romansu bio je Filip Živojinović, pastorak Lepe Brene, koji je podlegao insistiranju kapitena srpske košarkaške reprezentacije.

- Teo je baš blizak sa Filipom i danima je insistirao da ga upozna sa Anastasijom. Kada su se sreli, to je bila ljubav na prvi pogled. Razmenili su brojeve telefona, a nakon toga su počeli tajno da se viđaju. Nakon što je Ceci ispričala da je zaljubljena i otkrila joj ko joj je novi dečko, Anastasija se poverila i svojoj najboljoj prijateljici sa kojom je i boravila u Moskvi pre nekoliko nedelja - otkriva izvor.

Kako tvrdi izvor blizak Kostadinu Terziću, sa kojim je Ražnatovićeva bila nekoliko godina u vezi, vest o njenom novom dečku veoma ga je potresla.

- Kostadin se nadao da će se pomiriti sa Anastasijom. Svakodnevno joj je slao poruke nakon raskida i pokušao da izgladi situaciju, međutim, Ražnatovićeva je bila odlučna da se nikad ne pomiri sa njim. Vest o njenoj vezi sa Milošem Teodosićem veoma ga je iznenadila i tada je shvatio da definitivno ne može da se nada pomirenju - otkriva izvor blizak Terziću.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.