BRED SLOMLJEN: Prvi susret sa decom nakon razvoda!

Holivudski glumac se rasplakao kada je video decu prvi put posle zahteva za razvod braka. Jedan od preliminarnih dogovora podrazumeva posećivanje dece, ali isključivo uz nadzor stručnjaka, prenosi “Dejli Mejl“.

Susret Breda i dece bio je podjednako emotivan za mališane koji su, kako objašnjava izvor, plakali zajedno sa ocem.

- Suze su mu krenule, ali pokušao je da ostane razuman jer nije hteo da uznemiri decu plakanjem. Susret je bio veoma mučan - objašnjava izvor.

Bred Pit, navodno, želi da što pre postigne dogovor sa Anđelinom koja za sada ima puno starateljstvo nad njihovom decom, pa se glumac dobrovoljno prijavio za testiranje na alkohol i droge kako bi dokazao da nema problema s porocima, zbog kojih su ga mediji i njegova bračna partnerka optuživali.

Prvi test je bio negativan, a neimenovani prijatelj slavnog para kazao je da će Pit sarađivati koliko god da je potrebno kako bi viđao svoju decu.

Odluku o posetama uz nadzor terapeuta doneo je sud u Los Anđelesu, jer je Pit optužen da se u alkoholisanom stanju posvađao sa petnaestogodišnjim sinom Medoksom i fizički nasrnuo na njega, što je Bred demantovao, a čitav slučaj o napadu istražio je i FBI.

Anđelina i Bred su bili u braku dve godine, a pre venčanja bili su vezi 12 godina. Roditelji su šestoro dece.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.