NOVAKOVI PLANOVI: Stefanov rođendan trenutno mi je najvažniji

Đoković je otkrio i šta namerava da radi dok se sprema za Masters u Parizu, gde će imati zadatak da odbrani 1000 bodova pošto je 2015. godine trijumfovao u dvorani "Bersi".

- Ne planiram da igram ništa pre Pariza. Proslaviću drugi rođendan svog sina. Trenutno je to nešto što željno iščekujem. Radiću mnoge stvari van teniskog terena, to mi je u planu - rekao je Novak posle sleganja utisaka iz Šangaja, a zatim dodao da ništa nije završeno za ovu godinu.

- Sezona nije gotova za mene. Do kraja me očekuju još dva važna turnira, u Londonu i Parizu. Pokušaću da se pripremim za nastupe u dvorani, gde sam prethodnih godina beležio dobre rezultate. Potrudiću se da budem bolji - rekao je Đoković.

Novinari su po ko zna koji put konstatovali da najbolji teniser sveta nije u vrhunskoj formi nakon osvajanja Rolan Garosa. Srpskog asa to ne zabrinjava, naprotiv...

- Uzeo sam titulu u Torontu, igrao finale US Opena, imao sam nekoliko dobrih rezultata. Prošao sam kroz uspone i padove. Da se ne ponavljam mnogo, govorio sam već da moram da povratim određene stvari koje se tiču emocionalnog i mentalnog pristupa. Možda sam samo iscrpljen zbog količine mečeva koje sam odigrao u poslednjih 15-20 meseci. Možda se zbog toga sada osećam ovako. Ali, to je moralo da se desi pre ili kasnije. Poslužiće mi kao jedno dobro iskustvo i nadam se da ću biti bolji u narednom periodu - zaključio je Đoković.

Izvor: Alo!

Pogledajte još