GLAMUROZNA PROSLAVA: Seka i Veljko slavili u čast rođenja sina!

Ponosni tata dočekao je goste u majici na kojoj piše Jakov a kako veče odmiče, Veljko je morao da se nekoliko puta presvuče jer su mu gosti, u skladu sa srpskim običajima, iscepali već nekoliko majica.

Poslednji u nizu je bio pevač Aca Lukas, koji se veselim gostima pridružio sa malim zakašnjenjem. Aca se pozdravio sa Sekinim suprugom i kako običaji nalažu iscepao Veljku majicu.

Inače, u stilu pravog domaćina Veljko je u ekskluzivni restoran stigao nekoliko sati pre početka proslave, kako bi se pobrinuo da sve teče onako kako su ponosni roditelji zamislili.

A maštovito ukrašen eksterijer restorana, sa balonima i u bojama koje su tradiocionalno vezane za dečaka, bio je još jedan podsetnik gostima da su na pravom mestu.

Prvi gosti na proslavi rođenja Sekinog i Veljkovog naslednika počeli su da pristižu već od 20 sati, a među njima su bili Zlata Petrović i Željko Rstić.

Aco Pejović, Radiša Trajković Đani, Saša Matić i Bojan Leksington su stigli su sa lepšim polovinama a ponosnim roditeljima poželeli su dug i srećan život njihovom nasledniku. Sa druge strane, Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa došla je sama na proslavu, ali joj se kasnije i pevač pridružio koji je kasnio zbog snimanja emisije "Zvezde Granda".

Pogledajte još