SERBIA FASHION WEEK BG TAXI STARS: Taksi koji će ulepšati vas i vaš dan!

0

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonom od kozmetičke marke Golden Rose. Između 23. i 27. oktobra, zaustavite obeležen modni taksi, koji će se nalaziti na ulicama Beograda, provozajte se do željene destinacije besplatno, izađite iz taksija kompletno našminkane i uživajte u poklonima.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste „jurile taksi“ po Beogradu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Facebook stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Već od 7. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 7. do 12. novembra, uživaćemo i udrugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnim konferencijama, svečanoj dodeli nagrada – Fashion Awards, show roomu i mnogim drugim.

Ulaznice za Serbia Fashion Week mogu se nabaviti u svim prodajnim objektima Gigstixa ili putem njihovog zvaničnog veb sajta.

Detaljnije informacije na www.serbiafashionweek.com ili www.facebook.com/serbiafashionweek.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.