Na predstojećem Serbia Fashion Week-u svoju novu kolekciju predstaviće i poznata kreatorka iz Novog Sada - Mirjana Vujčić

Vođena estetikom prethodnih kolekcija Vintage, Bloom i Eternal, kreatorka je i u novu kolekciju proplela svoje jedinstvene detalje poput ručno izrađenih cvetova koji padaju niz ramena, 3D cvetova našivenih na segmente čipke, sve na prepoznatljim paletama pastelnih tonova – puder roze, svetloplave, bež, kao i novih tonova mint boje.

Odevni komadi poput kaputa, odela, pantalona i kombinezona sa kićankama, otkrivaju nam da je inspiraciju za ovu kolekciju kreatorka Mirjana Vujčić pronašla u snažnoj, samostalnoj ženi koja uživa u svojoj lepoti,igrajućise sa svojom senzualnošću i seksepilom u kombinacijama urbanijeg stila.

Ostajući dosledna brendu koji već deset godina neguje žensku lepotu na najprefinjeniji način, Mirjana Vujčić je novom kolekcijom ponovo istakla jedno od prepoznatljivih obeležja svoje modne imperije, a to je romantika. Duge, lepršave ili uske haljine koje naglašavaju liniju ženskog tela, sačuvale su odraz romantične sanjarke i moderne princeze.

Neodoljivi spoj unikatnih modela i senzibiliteta koji krasi ovaj brend, uz nepogrešivu modnu estetiku ove kreatorke, probudiće u svakoj ženi duh večite elegancije i neprolazne lepote.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.