NOVOSADSKI OKTOBERFEST - Biljana Bobić Subin: Pozivamo sve posetioce da nam se pridruže na štandu Heinekena i da zajedno uživamo odgovorno!

Pored tri najveće srpske pivare - "Heinekena", "Carlsberga" i "Apatinske", svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.

Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

Tim povodom razgovarali smo sa Biljanom Bobić Subin, direktorkom za korporativne odnose, Heineken.

Da li tip manifestacija, kao sto je Oktoberfest, može da postane tradicija u Srbiji i bude dobar potencijal za turizam?

- Oktoberfest je najpoznatija nemačka pivska manifestacija na kojoj, uz pivo, kobasice i zvuke tradicionalne muzike, građani i turisti Minhena uživaju od sredine septembra do početka oktobra. Ovaj festival se održava više od dva veka i iz godine u godinu privlači brojne turiste. Budući da i mi, u Srbiji, volimo zabavu, ukusnu hranu i kvalitetno pivo, novosadski Oktobarfest ima sve preduslove da se utemelji u kalendaru tradicionalnih događaja. Grad Novi Sad je već godinama na mapi nacionalne turističke ponude kao festivalski grad koji nudi bogat kulturno-zabavni život i svojom gostoljubivošću privlači sve veći broj turista. Verujemo da Novosadski Oktoberfest ima veliki potencijal da privuče kako domaće tako i turiste iz regiona i celog sveta jer će ovo biti idealna prilika za sve posetioce da osete jedinstvenu atmosferu ovog festivala. Budući da se naša pivara nalazi u Novom Sadu, veoma nam je drago što smo deo ove priče i potrudićemo se da na najbolji način svim posetiocima pružimo jedinstveno iskustvo kvaliteta i uživanja.

heineken

Na koji način je HEINEKEN kompanija usmerena ka odgovornom uživanju u pivu i kako promoviše odgovornu konzumaciju?

- Kompanija HEINEKEN Srbija kontinuirano promoviše odgovornu konzumaciju kroz svoje poslovanje i komercijalnu komunikaciju. Posvećeni smo tome da budemo deo rešenja sa fokusom na uzroke koji dovode do neodgovorne konzumacije kako bismo edukovali naše potrošače i javnost i pozitivno uticali na promenu ponašanja. Već tri godine zaredom, u septembru obeležavamo naš Dan odgovorne konzumacije uz angažovanje zaposlenih i eksterne javnosti a kako bi odgovorna konzumacija postala društvena norma i poželjan vid ponašanja. Kao primer dobre prakse u ovom segmentu, kompanija HEINEKEN Srbija, već četvrtu godinu zaredom, sprovodi društveno odgovornu kampanju „Društvo, ko vozi kući?“ i obezbeđuje bezbedan i besplatan prevoz posetiocima najvećih muzičkih festivala u Srbiji uz razne zanimljive i edukativne sadržaje o odgovornoj konzumaciji. Ostvarili smo na hiljade direktnih kontakata sa posetiocima i podelili mnoštvo lifleta kako bi posetioce informisali akciji ‘’Društvo, ko vozi kući?’’ i podstakli ih da se uključe i bezbedno prevezu kući nakon zabave. Posetioci ovih festivala su nam svojim primerom i ličnom odgovornošću pomogli da širimo dalje poruku o odgovornoj konzumaciji.

Šta posetioci Novosadskog Oktoberfesta mogu da očekuju na vašem štandu?

- Na štandu kompanije HEINEKEN Srbija posetioci će imati priliku da se druže uz već dobro poznate, ali i nove sjajne ukuse naših brendova kao što su Heineken, Amstel, Sol, Laško, Zaječarsko svetlo i tamno, Strongbow, Kapuziner, Newcastle Brown Ale i Krušovice. Pozivamo sve posetioce da nam se pridruže i da zajedno uživamo odgovorno!

Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a, a detalje o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi www.oktoberfest2016.rs

OktoberFest_web_banner_insta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.