SERIJSKI UBICA IZ NOVOG SADA OSUĐEN NA 15 GODINA: Smrskao devojci glavu pa mirno izašao iz stana

Skivjan je Merimu ubio sa više od petanest udaraca čekićem u glavu i za takvo krivičnog dela, koje nije osporavao, a tužilaštvo je ostalo pri svojem da je to ubistvo, a ne teško ubistvo.

Skivjan je u noći između 29. i 30. decembra, prošle godine u stanu u kome je bila i Merima, uzeo čekić i smrskao lobanju nastradale sa više od 15 udaraca po glavu.

Nakon čega je žrtvu samo prekrio ćebetom, a zatim se okupao, presvukao i napustio mirno stan. Seo je u svoja kola, nakon čega se dva dana sakrivao, sve dok ga policija nije pronašla.

Na samom suđenju prznao je da je ubio i ni jednog trenutka nije pokazao kajanje, ni žaljenje, već je uzdignute glave rekao da nije želeo da se izvini porodici ubijene devojke, jer se našao uvređenim što mu je Merimin otac opsovao majku ispred sudnice.

Inače, Mihalj Skivjani već je robijao devet godina jer je 2001. na smrt pretukao nevenčanu suprugu Joliku Lakatoš, koja je od teških povreda glave preminula. Za nanošenje teških telesnih povreda osuđen je na osam godina zatvora i na još godinu za držanje dve bombe kašikare i municije za pušku i pištolj.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.