MAJKA MAJE GOJKOVIĆ HIT NA INSTAGRAMU: To baš liči na nju, veoma je duhovita!

- Vi ste mi skrenuli pažnju da ona ima Instagram. Mislim da je najstarija na toj društvenoj mreži, barem u Srbiji - predsednica parlamenta započinje priču za “Alo!” i dodaje da pretpostavlja da je mama nastavila da bude aktivna na Instagramu.

- Verovatno je nastavila da bude aktivna. Ne znam, jer ona je u Banji, nisam je videla nedelju dana - priznala nam je Gojkovićeva.

Doduše, baka Savka je i u Banji i te kako aktivna i svaki dan svoje pratioce obraduje fotografijama. A uz slike često ide i poneki duhoviti komentar, jer ova superbaka svojim šarmom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Predsednica Skupštine bila je više nego iznenađena kada smo joj kazali koliko ljudi na Instagramu prati njenu mamu Savku i da je taj broj iz dana u dan sve veći.

- Stvarno ima toliko pratilaca? Jao, bože. Ona nije ni znala da se priča o njenom Instagramu i da je postala poznata. Zvala sam je uveče, kada je priča objavljena i rekla joj: “Mama, pa ti imaš Instagram.” Ona mi je na to odgovorila: “Imam, što?”, na šta sam joj ja rekla: “Pa čitava država priča o tebi” - kazala nam je Gojkovićeva i navela da je ona mami otkrila da je tema skoro svih dnevnih listova u Srbiji.

- Tako da, eto, ja sam je obavestila da je postala popularna - rekla nam je kroz smeh predsednica Skupštine i priznala da i nju baka Savka često nasmeje.

- Ona je jako veoma duhovita, ona mene neki put toliko zasmeje nekim komentarima, ja sam malo na nju - iskrena je predsednica Skupštine.

Inače, baka Savka i te kako voli da se našali, kako na svoj račun, tako i na račun svoje ćerke. Ona je na Instagramu objavila i fotografiju kecelje sa natpisom: “Moja ćerka retko prilazi šporetu”. Njena ćerka Maja Gojković je i tu sliku sa osmehom prokomentarisala.

- To baš liči na moju majku - kazala nam je priznavši da ipak neće krenuti stopama svoje majke.
- Ne, ja neću krenuti maminim stopama i otvarati društvene mreže - istakla je predsednica parlamenta.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.