ROKI NEĆE DA OSTARI: Silvester Stalone se zategao do neprepoznatljivosti!

Rođen je u Njujorku, a karijeru se započeo na neobičan način. Zbog nedostatka novca, prihvatio je da glumi u porno-filmu.

- Dok je bio "odjavljivan", Silvester je u potrazi filmova ostao toliko "švorc" da je svojevremeno tri nedelje proveo spavajući kao beskućnik na njujorškom autobuskom terminalu. Pričao je da je povremeno morao i da prosi za hranu. Stvari su postajale samo gore i gore, tako da je Stalone u jednom trenutku bio primoran na očajnički potez, prodao je svog psa, jedinog prijatelja i dugogodišnjeg saputnika u lutanju njujorškim ulicama. Potpuni stranac dao mu je 25 dolara za njegovog drugara. Stalone je morao to da prihvati - rekao je svojevremeno izvor svetskim medijima.

Potom se pojavljuje kao gost u manjim TV serijama. Međutim, to mu još uvek ne donosi ni novac, a ni slavu.

Svetsku slavu je stekao 1976. godine ulogom boksera u filmu "Roki". Verovali ili ne, za snimanje ovog filma potrošeno je milion dolara, a zaradio je preko 225 dolara.

Nakon toga sledi "Rambo", a Silvester više ne može da se odbrani od obožavatelja.

Počinje pažljivo da bira uloge, a uglavnom su to likovi koji često spase lokalnu zajednicu, ili čak jednu državu. Za uloge se vredno pripremao. Sati i sati u teretani učinili su da ima velike mišiće, ali su brojni steroidi koje je pio takođe doprineli da polako počinje da se deformiše

Iako je i danas aktivan, čini se da ne želi da prihvati godine (a ima ih tačno 70), već hemijom pokušava da uspori starenje.

Aktivan je na Instagramu, gde uglavnom objavljuje videe i fotografije sa porodicom.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još