NOVOSADSKI OKTOBERFEST - Ničim izazvan: Dolazimo sa novim singlom, u punoj formi i dugo nismo svirali u Novom Sadu!

Pored tri najveće srpske pivare - "Heinekena", "Carlsberga" i "Apatinske", svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.

Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

Tim povodom razgovarali smo sa Bojanom Gluvajićem, pevačem i gitarstom benda "Ničim izazvan", koji će nastupiti prvog dana festivala, u subotu, 28. oktobra.

Kako vam se dopada koncept Novosadskog Oktoberfesta - festivala u zatvorenom, sada kada je prošlo leto i sva čuvena okupljanja na otvorenom?

- Jasno je da nam nedostaje okupljanja, festivala ili događaja u zatvorenom. Nekako kada prođu letnji festivali kao da svi čekamo Novu godinu za dobar provod. Ideja je odlična, već funkcioniše u gomili evropskih zemalja. Zašto ne bi i kod nas?

Učestvovali ste na mnogim pivskim manifestacijama. Smatrate li da je ovakav vid okupljanja odličan za promociju vaše muzike?

- Može se reći da je i ovakav vid okupljanja odlična promocija. Nekako se uz muziku ovog tipa najlakše vezuje pivo. Ali odlično je da je neko došao na tu ideju i kako nam se do sada čini, biće sjajno organizovan događaj.

Da li su članovi benda Ničim izazvan pivopije, s obzirom da imate članove koji su profesionalni sportisti?

- Mislim da gotovo svi volimo da popijemo neko pivo. Najviše nakon svirke. Kao posle dobro obavljenog bilo kojeg drugog posla. Ne bih baš rekao da smo neke izrazite pivopije, ali ljubitelji piva definitivno jesmo.

Šta posetioci Novosadskog Oktoberfesta mogu da očekuju od vašeg nastupa?

- Dolazimo sa novim singlom za pesmu Daleki kraj, dolazimo iz Zagreba nakon dva koncerta gde gostujemo sastavu S.A.R.S. dakle u punoj formi i dugo nismo svirali u Novom Sadu. Mislim da je to dovoljan broj razloga da ljudi dođu da nas čuju.

Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a,a detalje o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi www.oktoberfest2016.rs

OktoberFest_web_banner_insta

Pogledajte još