FILM O JELENI MARJANOVIĆ ĆE SE SNIMATI I U SRBIJI?! Ove domaće glumice bi igrale ubijenu pevačicu!

Ubistvo koje je preraslo u najveću misteriju u novijoj istoriji domaće kriminalistike privuklo je i Nemanju Ćipranića, autor filma „Amanet“ i saradnika na seriji „Sinđelići“, koji za Kurir otkriva koje bi glumce angažovao, ali i scenario ovog ostvarenja.

- U mom filmu bi glavni junak bio policajac koji vodi istragu. Njemu bi najpre bili sumnjivi članovi porodice Marjanović, ali bi ga istraga odvela ka krupnijoj zverki. Ubistvo bi se dešavalo u vreme izborne kampanje i istragu bi remetio neko iz vrha vlasti. Prikazao bih i medijsku hajku kojoj je izložena porodica i kako im je upropašćen život - objašnjava Ćipranić i dodaje da bi nekoliko glumica konkurisalo za lik pevačice koja je brutalno ubijena 2. aprila na nasipu u Borči.

- Na kasting bih pozvao nekoliko mlađih glumica. Tu bi se našle Miljana Gavrilović, koja je glumila Zvezdanu u seriji „Folk“, i ćerka Vesne Čipčić Anja Alač. I Danina Jeftić je dobro rešenje za ovu ulogu. Jeleninog muža Zorana bi mogao da glumi Bojan Žirović - otkriva Nemanja.

- Najteže bih pronašao nekog za svekrvu. U tom godištu ima malo glumica koje odgovaraju takvom liku. Najpribližnija je Radmila Živković, a dobar izbor bi bila i Zaneida Dedakin. Za svekra bih angažovao Cacija Mihailovića ili Borisa Isakovića, a u toj ulozi bi bili odlični i Miodrag Krivokapić i Bogdan Diklić - pojašnjava Nemanja, koji kaže da još uvek nema ideju ko bi mogao da glumi Jeleninu majku Zoricu.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.