LAGUNA PREDSTAVLJA: "Knjiga ličnih promena" - Ivana Kuzmanović

Promena se ne dešava čitanjem — ona se događa primenjivanjem onoga što je napisano. Zato je ova interaktivna "Knjiga ličnih promena" naročita. Njena misija je da vas podrži u istinskom prihvatanju i primenjivanju svega što vas može dovesti do ostvarenja boljeg života.
U njoj ćete pronaći pojašnjenja najčešćih problema i prepreka u vašem životu, ali i preporuke kako da ih uklonite; njihova delotvornost potvrđena je u praksi — kako kroz lično iskustvo autorke, tako i u životima klijenata sa kojima radi kao lajf kouč.

Uz 80 kartica ličnih promena, vaše nesvesno vodi vas do novih uvida, do spoznaja koje podstiču suštinsko menjanje, jer prepreke su u nama, na istom mestu gde su i rešenja.

- Sa lakoćom sam čitala knjigu. Ivana Kuzmanović, tragalac kroz nivoe duše i uma, dugogodišnji istraživač sopstvenih mogućnosti i kolekcionar znanja, pronikla je u suštinu i poklonila je kroz igru - kaže Jasmina Stojanović, glavna i odgovorna urednica "Sensa" magazina.

- Ovo je putokaz za postizanje celovitosti i ljubavi u odnosu sa sobom i drugima. Knjiga ličnih promena je pitak, ali snažan lek, koji pomaže naše isceljenje - ističe Prim. dr Anđelka Kolarević, psihijatar i psihoterapeut.

- Pravo osveženje i blago. Ivana Kuzmanović je napisala vodič i sveobuhvatnu podršku za ostvarenje životne misije. Ovo je riznica u kojoj svako može naći baš ono što mu je tog trenutka potrebno - navodi Slađana T. Milošević, međunarodno akreditovan coach/mentor.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.