JOŠ JEDNA PRINOVA NA ESTRADI: Pevačica otkrila da je u drugom stanju!

Mnoge poznate dame sa domaće javne scene ove godine ostvarile su se u ulozi majke, a veliki je broj i onih koje su objavile da će se za nekoliko meseci poroditi. Na spisak poznatih trudnica upisala se još jedna srpska pevačica koja je sa svima podelila srećne vesti.

U pitanju je folk pevačica Jelena Gerbec koja je trenutno u trećem mesecu trudnoće i, po sopstvenom priznanju, oseća se fantastično. Ne zna još uvek kog je pola beba, ali joj to i nije toliko bitno.

Ranije sam nekako želela više da dobijem dečaka jer su mi bili mnogo slatki i zamišljala sam ga u pantalonama na tregere, međutim, sada mi je važno da je beba živa i zdrava. Zanimljivo je da svi oko mene misle da nosim dečaka, a Vlada i ja smo smislili muško ime, dok žensko i dalje nemamo – izjavila je Jelena, čiji suprug priželjkuje devojčicu.

Podsetimo, pevačica se sredinom maja ove godine udala za svog dugogodišnjeg partnera, bubnjara Vladana Đorđevića. Nakon crkvenog, organizovano je i građansko venčanje u jednom prestoničkom restoranu gde su se mladenci sa svojim svatovima proveli do ranih jutarnjih časova.

Izvor: pink.rs

Pogledajte još