DOVEDITE JE DO LUDILA: SEDAM zaboravljenih ženskih EROGENIH ZONA!

Međutim, sledeće erogene zone vrlo često bivaju zaboravljene, a i vaš partner ih je sigurno stavio u drugi plan. Iz tog razloga vas podsećamo na šta da obratite više pažnje sledeći put kada se atmosfera u spavaćoj sobi zagreje...

1. Unutrašnjost butina

Mesto gde vaše butine prelaze u zadnjicu prošarano je nervima, a stimulacija istih može vašu predigru učiniti interesantnijom. Umesto da odmah pređe na oralno zadovoljavanje, vaš partner bi prethodno mogao da ovu regiju obaspe nežnim poljupcima.

2. Regija ispod grudi

Bradavice su uvek u centru pažnje, te zbog toga deo tela ispod grudi često biva zanemaren. Čak i fin dodir ove regije može učiniti da se naježite, jer je koža na ovom mestu veoma senzitivna.

3. Pozadina kolena

I ovom području je potrebna pažnja. Poljupci ili dodirivanje zadnje pregiba između butina i listova potpuno će vas uzbuditi, a partner ovu regiju može stimulisati i kockicom leda!

4. Usne

Možda vam ovo na prvi pogled zvuči blesavo, ali tokom seksualnog čina usne često bivaju zapostavljene. Kako bi ih stimulisao, vaš partner može, pored poljubaca, takođe nežno da prelazi prstima preko usana.

5. Pregib laktova

Koža je na ovom mestu veoma tanka, te nekima ovi dodiri mogu izazvati golicanje, ali vežbom, partner će naučiti šta vam najviše prija.

6. Anus

Sve je veći broj žena koje uživaju u stimulaciji anusa, mada se i ovoj zoni vrlo retko posvećuje dovoljno pažnje. Ključna stvar jeste da se sa eksperimentisanjem krene polako i nikako ne zaboravite da u igru uključite lubrikant.

7. Vrat

Najbolje kod ove erogene zone je što ne morate da budete nagi, kako bi joj vaš partner pristupio. Međutim kada osetite vibracije, teško ćete uspeti odeću da zadržite na sebi.

Izvor: cosmopolitan.rs

Pogledajte još