SLETELA SA PUTA NAKON SVADBE: Pevačica doživela saobraćajnu nezgodu

Katarina Živković se uputila u Brčko na svadbu, a po povratku u Srbiju njen automobil je proklizao i sleteo sa puta. Na svu sreću, pevačica nije imala ozbiljnih povreda, te nije zadržana u bolnici.

- Niko nije mogao da očekuje da će doći do toga. Kada se završila svadba, uputili smo se nazad za Beograd. Kako je padala kiša, kolovoz je bio klizav, te je naš automobil proklizao i udarili smo u zaštitnu ogradu. Od siline udarca ograda je pukla, te smo sleteli sa puta. U toj sekundi, koliko je sve trajalo, nismo ni bili svesni šta se dogodilo. Kada se automobil zaustavio, samo smo pogledali jedno u drugo i kada smo shvatili da je sve u redu, laknulo nam je - priča za "Alo!" Kaćin prijatelj koji se sa njom vraćao iz Bosne.

- Srećom, oboje smo prošli bez ozbiljnih povreda, imali smo samo nekoliko ogrebotina na telu. Pozvali smo prijatelja koji je takođe bio na svadbi. On nas je odvezao do bolnice, gde su nas pregledali i pustili, a drug nas je vratio nazad za Beograd. Šteta na automobilu je totalno nebitna, samo je važno da niko od nas nije povređen - dodaje pevačicin prijatelj.

- Bilo i prošlo. Srećom, prošli smo bez bilo kakvih velikih povreda. Automobil jeste oštećen i trenutno je na popravci, ali bitno je da nam je glava na ramenima. Sve je daleko iz nas. Idem u nove radne pobede i na nastupe, kojih ovog meseca ima mnogo - rekla je pevačica za "Alo!".

Izvor: Alo

Pogledajte još