UDAJE SE GOGA SEKULIĆ: Ovako ju je 15 godina mlađi dečko zaprosio!

Goga Sekulić nedavno je priznala da uživa u ljubavi sa 15 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem, a čak je izjavila da će se zbog njega preseliti u Cirih, u kom već provodi dosta vremena.

Međutim, Uroš je prošle nedelje iznenadio folk pevačicu i to bračnom ponudom!

Naime, on je na Ciriškom jezeru kleknuo ispred pevačice, izvadio prsten i pitao je da su uda za njega, na šta je ona odmah pristala.

Goga nije ni slutila da će se veriti nakon pet meseci zabavljanja. Pošto su nedavno započeli zajednički život u Cirihu mislila je da je to dovoljno, ali Uroš je imao druge planove – rekao je Gogin prijatelj.

On je otkrio i da je Uroš prošle nedelje organizovao večeru u restoranu na jezeru i pozvao Goginu sestru, zeta i još nekoliko prijatelja.

Posle večere, zamolio je popularnu pevačicu da stane pored njega. Stavio joj je prsten i zaprosio je. Goga je bila šokirana, zagrlila ga je i rekla “da” – dodao je prijatelj.

Podsetimo, Goga i Uroš žive zajedno već četiri meseca, a kako je pevačica najavila, planira da sa izabraniko živi u Cirihu, dok će po potrebi dolaziti u Beograd.

Iako se pisalo da se Domanović uselio kod nje, Goga je rekla da se ona uselila kod dečka, ali da je to najmanje bitno dokle god su zajedno.

Atraktivna pevačica je bila udata za Igora Ramovića, koji je pre tri godine izgubio bitku sa rakom.

Od tada, pevačica nije bila zaljubljena, sve dok nije upoznala Uroša, što je, kako sama kaže, bila ljubav na prvi pogled.

Izvor: pink.rs

Pogledajte još