NOVOSADSKI OKTOBERFEST - Sanja Busić: Ovo su prilike u kojima se konzumiraju Chipsy proizvodi - u društvu, uz muziku i osmehe

Pored tri najveće srpske pivare - "Heinekena", "Carlsberga" i "Apatinske", svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.

Bogat muzički program čine :Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih DJ-eva.

Tim povodom razgovarali smo sa Sanjom Busić, Marketing Activation Manager PepsiCo Zapadni Balkan, ispred kompanije Marbo, čije ćete proizvode imati prilike da degustirate uz pivo tokom manifestacije.

Vaše proizvode će imati priliku da degustiraju posetioci Novosadskog Oktoberfesta. Sasvim sigurno je da svi spajaju čips, dobro pivo i muziku. Kako ste vi prepoznali značaj ovakve manifestacije?

– Marbo Product, članica PepsiCo grupe, kao poznati proizvođač slanih grickalica ima tu čast da podrži ovogodišnji Novosadski Oktoberfest, manifestaciju koja se prvi put organizuje u našoj zemlji. Zadovoljstvo nam je da imamo priliku da naše Chipsy proizvode ponudimo potrošačima na manifestaciji u slavu piva, pereca, kobasica, dobre muzike i odličnog raspoloženja. Upravo ovo su prilike u kojima se konzumiraju Chipsy proizvodi: u društvu, uz muziku i osmehe. Očekujemo pozitivnu atmosferu i mnogo posetilaca, jer Novosadski Oktoberfest ima bolji ukus uz Chipsy!

Šta će posetioci moći da probaju na vašem štandu?

- Potrošači su već upoznati sa našim portfoliom koji čine brendovi Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud, i svako od njih u određenim prilikama i u skladu sa preferencijama je redovan korisnik jednog od njih. Na Novosadskom Oktoberfestu prisutni smo sa brendom Chipsy, jednom od omiljenih na našem tržištu. Osim standardnih ukusa, potrošači će moći da probaju i ekstenziju brenda kao što je Maxx , maksimalno hrskav i ukusan pa samim tim interesantan za mlađu populaciju. Za ovu priliku, svakako izdvajamo Chipsy Hot kao proizvod koji idealno ide uz pivo. Svi naši Chipsy proizvodi imaju pun ukus krompira, što ide uz hranu koju će posetioci imati prilike da probaju na ovoj manifestaciji. Pored omiljenih Chipsy proizvoda, na našem štandu spremili smo i interesantne aktivacije za posetioce. Pored zanimljivih igrica u kojima se mogu osvojiti lepe nagrade, pored bine biće postavljena Chipsy kolica gde će posetioci moći da se slikaju uz interesantne rekvizite i ponesu sa sobom uspomenu sa ovogodišnjeg Oktoberfesta.

Svi ljubitelji Lige šampiona mogu da učestvuju u vašoj nagradnoj igri. Kako ste zadovoljni ovom kampanjom i kakve planove i kampanje ćete imati u narednom periodu?

- Velika je prednost poslovati u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo, jer imamo priliku da najbolje globalne prakse prenesemo i na naše tržište. Kao deo kompanije PepsiCo sponzori smo UEFA Lige šampiona i trudimo se da sa Chipsy brendom našim potrošačima ponudimo program i aktivnosti kakve samo veliki brendovi mogu da iznesu. Ponosni smo na mogućnost da ćemo nekoga od naših potrošača nagraditi putovanjem na jednu od utakmica Lige šampiona u predstojećoj sezoni. Kompletan mehanizam nagradne igre zamišljen je tako da obraduje sve ljubitelje Chipsy Brenda, prvenstveno one koji vole fudbal ali takođe mislili smo i o široj ciljnoj grupi: 10 putovanja za dvoje na jednu od utakmica Lige šampiona i pokrivenim svim troškovima, 20 televizora i čak 1.000 fudbalskih lopti. Potrebno je samo da otvorite kesicu, nađete kod, pošaljete SMS na 6600 ili jednostavno posetite web site www.chipsy.rs i ostvarite mogućnost da osvojite neku od ovih nagrada. Fudbal ima bolji ukus uz Chipsy!

Detalje o rezervaciji stolova, ulaznicama i programu pogledajte na web adresi www.oktoberfest2016.rs

OktoberFest_web_banner_insta

Pogledajte još