Sajam sporta od 25. do 27. novembra na Beogradskom sajmu

sajamsporta2

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista. Svakoga dana na programu su seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu.

sajam-sporta3

I ove godine smo pripremili brojna iznenađenja, preko 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros fit, trambulinu, ski skakaonicu, tatami za borilačke sportove, teretanu i još mnogo toga. Ponosan sam što smo se približili svetskim trendovima i omogućili našim posetiocima da se oprobaju u sportovima nove generacije. Cilj ove manifestacije je da kroz edukaciju i zabavu stimulišemo sve ljude, a naročito decu, da se bave sportom, kako rekreativno tako i profesionalno. Očekujemo da ćemo nadmašiti i prošlogodišnji rekord od 60 hiljada posetilaca“ - izjavio je Nemanja Svjetličić, direktor Sajma sporta.

Sajam sporta je jedinstveni regionalni događaj. Sajam sporta 2016 pod nazivom „Sport je zakon“ odžava se u Hali 1 i 1a Beogradskog sajma. Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova, a ULAZ JE BESPLATAN. Pored domaćina, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, na Sajmu će učestvovati i Paraolimpijski i Olimpijski komitet Republike Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Sekretarijat za omladinu i sport grada Beograda sa Sportskim savezom Beograda, Sekretarijat za omladinu i sport AP Vojvodine sa Sportskim savezom Vojvodine, Sportski savez Kosova i Metohije.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.