DARA BUBAMARA SMUVALA KOŠARKAŠA?! Pevačica se zaljubila u 13 godina mlađeg sportistu

On je visok više od dva metra i, kao pravi sportista, ima izvajano telo.
Očigledno je on razlog što članica žirija „Pinkovih zvezda“ blista u poslednje vreme i ne skida osmeh sa lica jer, kako kažu zajednički prijatelji ovog para, njih dvoje se ne razdvajaju.

- Dara i Duško su se upoznali u Novom Sadu, gde oboje žive. Varnice su među njima sevnule na prvi pogled. Upoznali su ih zajednički prijatelji na jednom porodičnom slavlju. On je odmah počeo da je obasipa pažnjom i lagano zavodi. Njegova upornost urodila je plodom, Dari se dopao odmah jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit - kaže izvor blizak pevačici.

- Oboje su srećni i ne razdvajaju se, a on je drži kao malo vode na dlanu. Dara bukvalno blista i uvek je raspoložena, čak je i najbliže prijatelje upoznala sa novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, iako je među njima velika razlika u godinama. Darina energija može da parira svačijoj, a on je vrlo lepo prihvatio sve njene vrline i mane. Svojoj prijateljici se pohvalila da se nikada u životu nije ovako osećala i da misli da će veza sa Duškom potrajati. Svi su primetili da je zaljubljena i da sa lakoćom ispunjava sve obaveze kako bi ostatak vremena provela s njim - objašnjava naš izvor, koji tvrdi da Bubamara prosto sija, što smo i mi mogli da primetimo u emisiji „Pinkove zvezde“.

Ona se nije javljala na mobilni telefon kako bi potvrdila. Ni SMS-ovi koje smo joj slali nisu urodili plodom te je očigledno da je Dara odlučila da ćuti o novoj romansi.

Podsetimo, Dara se od bivšeg supruga Milana Kesića razvela pre više od godinu dana, ali je sa njim ostala u korektinim odnosima. Bivši supružnici se međusobno poštuju i razlaz je protekao bez teških reči.

Izvor: alo/kurir

Pogledajte još