NAKON ŠEST GODINA BRAKA: Razvode se Nina i Branislav Lečić

Glumac i voditeljka nedavno su proslavili godišnjicu braka, u kojem su dobili sina Lava, a vest o razvodu potvrdili su za magazin “Hello”.

Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo.

Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava. Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli.

Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga – udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno. Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo po ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu. Molimo novinare ovim putem, da nas više povodom ove teme ne kontaktiraju – kažu Nina i Branislav Lečić za “Hello”.

Podsetimo, Branislav i Nina venčali su se u oktobru 2010. godine posle dve godine zabavljanja. Romansu su najpre krili od javnosti. Veliku pažnju su privlačili zbog velike razlike u godinama – Nina je preko tri decenije mlađa od Branislava. Ipak oni su isticali da to u njihovoj ljubavi ne predstavlja problem. Posle godinu dana braka par je dobio sina Lava.

Izvor: blic.rs, hellomagazin.rs

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.