TATIN SIN! Seka: Volela bih da Jakov bude bokser kao Veljko

Za beogradske medije pevačica je prvi put govorila o novoj životnoj ulozi.

- Jakov je odlično. Mislim da su sve bebe takve da kada ih hranite i nosate, one uživaju. Po ceo dan jede i spava, pa opet jede i spava. I tako prolaze dani i noći, do trećeg, četvrtog meseca... Međutim, mislim da će biti divna beba, jer je već sada fin, tih je. Plače samo kada je gladan.

Na koga je tih, na tebe ili na Veljka?

- Na Veljka, koji je dosta smireniji od mene i mislim da će tako i ostati.

A na koga fizički liči?

- Na tatu. Isti je tata. Mamino nema ništa, zasad... (smeh)

Kažeš da liči na tatu i da je miran na njega, a je l’ bi volela da se bavi sportom ili boksom kao tata?

- Volela bih, naravno. Tata bi voleo da to bude rvanje, a ja bih više volela boks. A on će verovatno biti nešto treće. Tako da, to je zaista individualna stvar i veoma se razlikuje to šta roditelji žele, a šta dete na kraju postane.

Budući da je beba još mala, ko prvi skače kada se Jakov noću probudi?

- Ko prvi čuje. U principu, skačemo i jedno i drugo u isto vreme uglavnom pošto slabo spavamo. On se otprilike budi na neka tri-četiri sata. Naravno da ja kao majka želim da budem prisutnija, što je prirodno, ali tata mnogo pomaže. Imamo divnog tatu.

Je l’ mu pevušiš kada ga uspavljuješ?

- Naravno. Uglavnom mu pevam "Leptiriću, šareniću", "Nuna-nuna-nuške", čak i izmišljam neke pesme samo da bude miran. Kada plače, onda sa tatom vozi avion po kući.

Koje su ti želje za 2017. godinu?

- Želela bih da budem divna mama i da brinem o svom sinu kao što brinem sada, ali i da on bude divan dečak. On je zaista divna beba, nadam se da će biti takav i kad poraste.

Kada planiraš da se vratiš na scenu?

- Pa možda u aprilu-maju, ako završim album. Ne žurim, volela bih da budem sa svojom bebom što više. Najpre jer sam mama koja nema dadilju. Želim da budem pored svog deteta. Možda, kad mi bude dosadilo nespavanje, odlučim da imam dadilju.

Izvor: Alo!

Pogledajte još