LEPA LUKIĆ: Dobro mi je, oporavljam se od šoka!

Legendarna pevačica Lepa Lukić potvrdila je za “Novosti” da joj se pritisak stabilizovao i da se dobro oseća posle šoka koji je pretrpela u subotu ujutro kada je shvatila da joj je stan opljačkan u toku noći, dok je ona spavala u drugoj prostoriji.

- Urađeno je sve, bila je policija, odmah su napravili uviđaj, a maločas sam razgovarala i sa inspektorima koji će voditi slučaj. Dala sam im sve podatke i sada oni treba da uporede otiske koji su na uviđaju otkriveni - rekla je juče Lepa.

Baš kako je i sama odmah posumnjala, policija joj je potvrdila da su lopovi ušli kroz terasu, koja je na oko devet metara visine.

- Našli su otiske prstiju sa spoljne strane terase - tvrdi pevačica.

- Lopovi su šrafcigerom otvorili PVC prozore i tako ušli. Zamislite, mislila sam da sam obezbeđena, a oni su samo prodrli u stan. Da ne pričamo da je meni tokom celog leta ta terasa otvorena i nikada mi nije ni na pamet palo da je to opasno. Verovatno su mislili da sam zbog organizacije predstojećeg koncerta puna para.

A što se tiče velikog spektakla koji priprema za 17. novembar u beogradskom Sava centru, legendarna pevačica tvrdi da koncert ne može da trpi.

- Idem redovno na probe i želim da poručim svima koji me vole da dođu na koncert da zajedno proslavimo 55 godina mog rada i moj novi rođendan - poručuje Lepa, aludirajući na realnu opasnost u kojoj se našla.

Iz stana Lepe Lukić ukraden je novac, srpski i kanadski pasoš koji poseduje i druga važna dokumenta. Pevačica nam otkriva da su joj policajci rekla da će na osnovu njihovog izveštaja lako doći do nove dokumentacije, ali i da se ona zbunila oko svote novca koji je ukraden:

- Verovatno sam ja u onom šoku rekla da je bilo 900.000 dinara, a bilo je 90.000 dinara u tašni i 1.600 evra u fioci - tvrdi Lukićeva.

Izvor: Novosti

Pogledajte još