Grca u dugovima, a čeka 5. dete: Posrnula holivudska zvezda pred bankrotom! (FOTO)

Zvezda serije "Beverli Hils" i njen suprug navodno su pred bankrotom. Pre nekoliko meseci glumicu je dočekala i tužba American Expressa zbog 38 hiljada dolara duga koji se sada popeo na skoro 88 hiljada.

Posrnuli holivudski par silom prilika došao je tako ne jednu od ideja kako da se izvuku iz novčanih problema. S obzirom na to da su u maju proslavili desetu godišnjicu braka, Din i Tori planiraju da obnove zavete, a fotografije svečanosti prodali bi onom mediju koji im ponudi najviše novca.

- U panici su zbog dolaska petog deteta i ne znaju kako će uspeti finansijski da prežive uz novog člana porodice - govori izvor.

Iako je Torina majka u januaru izjavila da ćerki novčano pomaže kada su u pitanju kuća, deca, škola i hrana, dugove joj ipak ne rešava. Par već ima sina Lijama (9), ćerke Stelu (8) i Hati (5) i sina Fina (4).

Inače, otac Tori Speling bio je legendarni reditelj Aron Speling koji je preminuo u junu 2006. godine. Mnoge je iznenadio kada je testamentom odlučio da joj sreže nasledstvo i tom prilikom joj ostavi samo 800 hiljada dolara. Glumica je očekivala bar 200 miliona dolara od 600 miliona, na koliko je njegovo nasledstvo procenjeno.

Izvor: jutarnji.hr

Pogledajte još