DANAS BI NAPUNILA 39 GODINA: Smrt prelepe holivudske glumice ostala je misterija

Na današnji dan ona bi napunila 39 godina. Majka Šeron biola je irsko-istočnoevropskog porekla, a otac je bio Italijan. Roditelji su se razveli ubrzo nakon njenog rođenja, a kasnije je s ocem imala malo kontakta.

Od 1995. do dana kad je umrla ostvarila je tridesetak uloga. Partneri su joj bili Anđelina Džoli, Dakota Fening i Eminem između ostalih. Najpoznatija je po filmovima: "Upravo venčani" "Sin City", "Prekinuta mladost", "8 milja", "Devojke iz visokog društva".

Britani je bila u vezi sa Eštonom Kučerom, da bi se 2005. verila sa producentom Doom Makalusom. Ipak nakon godinu dana okončali su veridbu. 2007. Udala se za Sajmona Mondžeka.

Poslednjih tri i po godine njihovog braka živeli su u zajednici sa Britaninom majkom u istoj kući.

Početkom dvehiljaditih Britani je toliko smršala da su mnogi posumnjali da je postala zavisnica od droge.

Glumica Britani Marfi umrla je u svojoj 32. godini, usled akutne upale pluća kombinovane sa anemijom i opštom oslabljenošću organizma usled korišćenja raznoraznih medikamenata. Pet meseci kasnije, preminuo je i njen suprug, 8 godina stariji Sajmon Mondžek, pod istim okolnostima: takođe, kombinacija anemije i upale pluća.

U tadašnjem lekarskom izveštaju stoji kako je umrla od upale pluća i anemije. Oko smrti Britani Marfi postoji toliko teorija da ih je teško nabrojati, a neke su neverovatne. Mnoga pitanja ostala su bez odgovora i mnogo je onih koji na ta pitanja žele da dobiju odgovore. U zadnje vreme po društvenim mrežama ponovo se pojavljuju razne teorije i nagađanja. Ljudi jednostavno žele da saznaju istinu i smatraju da nije pošteno da se ovaj tajanstveni slučaj ne ispita do kraja.

S obzirom na to da je i njen suprug preminuo na isti način govorilo se o ubistvu, a između sumnjivih osoba našla se i njena majka. Jedan medij je tvrdio kako je komunicirao sa preminulom glumicom i objasnio da je u braku sa Sajmonom bila potčinjena, iskorišćena i izmanipulisana.

Ipak, i dalje se nameću pitanja šta je ubilo mladu glumicu.

Izvor: b92.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.