JUGOSLAV KARIĆ O ELENINOJ "AFERI" S MARIJOM: Napadaju nas jer smo uspešni i kulturni!

Njih se dve nisu oglašavale ovim povodom, Marija se na neko vreme sklonila u Ameriku, a Elenina porodica stala je u njenu odbranu.

Jugoslav je u poruci prokomentarisao situaciju u kojoj se našla Elena, sa kojom je u braku punih 12 godina.

- Što je čovek uspešniji, finiji, kulturniji, lepši, više smeta nekima... Zato sam vam i rekao, kada imate nešto ozbiljno, ili lepo, ili dobro, ili neku humanitarnu akciju, tu sam. Za svaki komentar ili pomoć smo dostupni, kao što smo i do sada bili, samo što o tome niti govorimo niti pišemo, jer to radimo zato što jednostavno želimo i možemo - kazao je Jugoslav i nastavio:

- A sve ostalo? Neka pišu šta hoće, mi ćemo svojim delima i ponašanjem dokazati suprotno. Uostalom, oni koji nas znaju su svesni toga - završava Jugoslav.

On je i na društvenim mrežama pružio Eleni punu podršku, pa je uz njihovu zajedničku fotografiju napisao:

- Kada je koren duboko, nema razloga da se plašite oluje. Niko ne može da nas slomi. Širite ljubav, a ne otrov.

Jugoslav je čak u ime ljubavi prema dizajnerki za njihovu godišnjicu braka tetovirao i njen lik na mišici. Par ima sina Simona.

Elenina majka Verica takođe je negirala vezu između Marije i Elene. Nju je to prvo zabavljalo, čak se i našalila na taj račun, a onda je izjavila:

- Elena i Jugoslav su nikad bolje, umiru od smeha zbog gluposti i svako normalan će se smejati. Moja deca su vaspitavana tako da niko od njih nema negativan stav ni prema drugoj veri, naciji, boji kože, seksualnom opredeljenju... Da to jesu, ne bi trebalo da kriju. Ja znam ko je plasirao tu priču i neka mu služi na čast - zaključila je Verica.

Priču je prokomentarisao i Veljko, Veričin suprug.

- Verujte mi da bih ja kao očuh prvi morao da znam šta mi ćerka radi. Šalu na stranu, ovo je čista glupost. Znam da su Elena i Mara drugarice, ali takva priča već prevršava svaku meru. Elena je ozbiljna porodična žena, koja ima troje dece i ni u kom slučaju ovo joj ne treba. Ne razumem potrebu ljudi da pišu ovakve stvari - poručio je on.

Izvor: Alo!

Pogledajte još