OD TRAKTORA DO TERENCA: Rada za novi auto iskeširala 50.000 evra!

Naime, kako piše "Kurir", pevačica je imala u planu da konačno kupi nova kola, jer je "pežo 206", koji ima još od 2008. godine, prešao i previše kilometara. Rada je novi auto pazarila prošlog meseca u Nemačkoj.

- Konačno ima automobil koji je oduvek želela. Verujte mi, vredi svaki evro. Radi nije bilo žao novca jer se zaljubila u njega čim ga je ugledala. Samo je rekla: "To je to, njega želim da vozim." Džip je odmah isplatila, a nakon što je sredila papire dovezla ga je u Srbiju - ispričao je medijima Radin blizak prijatelj.

- Kupiću auto koji me bude ostavio bez daha na prvi pogled. Teško mi je da zamenim moj "pežo", koji sam kupila od svojih prvih nastupa, ali njega ću pokloniti svojoj sestri. Želim da moj novi auto bude jedinstven. Volim da vozim kola i da se u njima osećam moćno i naravno bezbedno jer sam zbog posla non-stop na točkovima - rekla je nedavno Rada.

Manojlovićeva na početku karijere nije imala auto. Tada se slikala na svom traktoru, u rodnom selu, kasnije je kupila "pežo", a sad će na nastupe da jezdi u skupocenom terencu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.