Konferencija Future Is NOW na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Future Is NOW predstavlja godišnji događaj čija je osnovna misija podsticanje inovativnosti, proaktivnosti i preduzetništva mladih kroz predstavljanje modernih tehnika i tehnologija koje imaju široku primenu u najvećim, najsavremenijim i najuspešnijim kompanijama u Srbiji, ali i onih koje će svoju primenu naći u bliskoj budućnosti.

Govornici su predstavnici top menadžmenta najuspešnijih kompanija u Srbiji kao što su SBB, Vip mobile, Microsoft, Trizma, Marbo-PepsiCo, Vojvođanska banka, JTI, New Frontier Grupa, IKEA Srbija i mnogi drugi. Oni će kroz panel diskusije i posebne studije slučaja predočiti primere poslovanja koje su kompanije implementirale ili planiraju da sprovedu.

Neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji su: HR u 21. veku, Od ideje do Start up-a i uspešnog biznisa, Marketing u doba digitalne revolucije i milenijalaca kao i Digitalna transformacija.

Predsednik organizacije EKOF Media Group, Miloš Čevizović, ističe zašto je ova konferencija posebno značajna:

„Većina mladih smatra da, dok se promene dešavaju, poslovanje u Srbiji ostaje u mestu. Da to nije tako, uveriće vas ova konferencija na kojoj ćete od vodećih menadžera iz najvećih kompanija u Srbiji čuti primere iz prakse. Na njoj ćete saznati više o modernim metodima marketinga i zapošljavanja, o tome kako pokrenuti svoj biznis, kako funkcionišu najsavremenije kompanije i još mnogo toga.“

Učesnici konferencije su studenti i diplomci sa Univerziteta u Beogradu kao i studenti sa Univerziteta u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici. Na konferenciji će učestvovati preko 500 mladih iz cele Srbije.

Ukoliko želite da budete deo ove nezaboravne konferencije, da ostvarite kontakt i upoznate se sa uspešnim ljudima i svojim kolegama, dobro se zabavite i dobijete sertifikat, svoje mesto na Future is NOW možete rezervisati prateći sledeći link: future.ekofmedia.com

Video sa naše prošlogodišnje najzapaženije konferencije (Career and Entrepreneurship Opportunities) koja se održala u istom prostoru i sa istom atmosferom koja je planirana i za Future is NOW konferenciju možete pogledati preko ovog linka.

Pogledajte još