SCENA SEKSA JELISAVETE ORAŠANIN O KOJOJ SVI GOVORE: Biće još, videćete, nije ovo sve!

Ona, naime, u ulozi Tijane u krevetu jednog hotela gola dočekuje Nikolu, kojeg glumi Peđa Bjelac. Ta scena je toliko eksplicitna i realna da će se o njoj dugo pričati, a njena replika “Jače, jače” neće biti zaboravljena.

Jelisaveta je definitivno pomerila granice seksepila na televizijskom platnu i ovom ulogom upisala se na listu glumica koje su verodostojno odglumile najseksepilnije scene srpske kinematografije.

Biće još scena seksa, videćete, nije ovo sve! Doduše, biće to neuspeli seks jer njih dvoje se i ne nalaze zbog seksa, to ste shvatili. Reč je o obostranoj koristi, informacijama koje Tijana za njega proverava – kaže za „Blic” Predrag Bjelac, partner Jelisavete Orašanin i akter seksi scene.

Moja majka koja sada ima 94 godine, a koja gleda serije i čita ljubavne romane pitala me je: “Je li, bre, kad ćeš ti da igraš neke ljubavnike?” Eto, sada mogu da joj kažem da sam igrao ljubavnika! – kaže Predrag Bijelac, a na pitanje kako je izgledalo snimanje sa Jelisavetom Orašanin, kaže:

Mi smo profesionalci. Ja to nisam gledao erotski niti emotivno. Čudan je to neki osećaj… Ekipa nas je ispoštovala, na setu je bilo samo par ljudi da bi sve bilo opuštenije. A scena je snimana maksimalno diskretno i zbog termina u kome će se emitovati. U osam sati uveče i moja ćerka možda gleda to. Sve je bilo podređeno tome, ništa se nije tu videlo… Ali i sami ste videli da je to bila prava scena seksa, da tu nema emocija, ljubavi. U epizodi ste i čuli da se njih dvoje ne nalaze zbog seksa – kaže Predrag Bjelac, koji se u nedelju uveče u četvrtoj epizodi prvi put pojavio u seriji.

Sada tek treba da me bude! Snimali smo brzo, intenzivno, serija je odlično ispala. Bilo je potrebno mnogo koncentracije. Vuk Kostić i ja ćemo u poslednjoj epizodi imati scenu koja traje čitavih deset minuta, snimljenu odjednom! – otkriva za „Blic” Predrag Bjelac.

Izvor: blic.rs

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.