SCENA SEKSA JELISAVETE ORAŠANIN O KOJOJ SVI GOVORE: Biće još, videćete, nije ovo sve!

Ona, naime, u ulozi Tijane u krevetu jednog hotela gola dočekuje Nikolu, kojeg glumi Peđa Bjelac. Ta scena je toliko eksplicitna i realna da će se o njoj dugo pričati, a njena replika "Jače, jače" neće biti zaboravljena.

Jelisaveta je definitivno pomerila granice seksepila na televizijskom platnu i ovom ulogom upisala se na listu glumica koje su verodostojno odglumile najseksepilnije scene srpske kinematografije.

- Biće još scena seksa, videćete, nije ovo sve! Doduše, biće to neuspeli seks jer njih dvoje se i ne nalaze zbog seksa, to ste shvatili. Reč je o obostranoj koristi, informacijama koje Tijana za njega proverava - kaže za „Blic” Predrag Bjelac, partner Jelisavete Orašanin i akter seksi scene.

- Moja majka koja sada ima 94 godine, a koja gleda serije i čita ljubavne romane pitala me je: “Je li, bre, kad ćeš ti da igraš neke ljubavnike?” Eto, sada mogu da joj kažem da sam igrao ljubavnika! - kaže Predrag Bijelac, a na pitanje kako je izgledalo snimanje sa Jelisavetom Orašanin, kaže:

- Mi smo profesionalci. Ja to nisam gledao erotski niti emotivno. Čudan je to neki osećaj... Ekipa nas je ispoštovala, na setu je bilo samo par ljudi da bi sve bilo opuštenije. A scena je snimana maksimalno diskretno i zbog termina u kome će se emitovati. U osam sati uveče i moja ćerka možda gleda to. Sve je bilo podređeno tome, ništa se nije tu videlo... Ali i sami ste videli da je to bila prava scena seksa, da tu nema emocija, ljubavi. U epizodi ste i čuli da se njih dvoje ne nalaze zbog seksa - kaže Predrag Bjelac, koji se u nedelju uveče u četvrtoj epizodi prvi put pojavio u seriji.

- Sada tek treba da me bude! Snimali smo brzo, intenzivno, serija je odlično ispala. Bilo je potrebno mnogo koncentracije. Vuk Kostić i ja ćemo u poslednjoj epizodi imati scenu koja traje čitavih deset minuta, snimljenu odjednom! - otkriva za „Blic” Predrag Bjelac.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još