fbpx

DIVNE VESTI ZA TENISERA: Viktor Troicki uskoro postaje tata!

Kako piše "Alo!", vest da će se ostvariti u ulozi roditelja potpuno je usrećila ovaj par, koji uveliko bira ime za naslednika ili naslednicu.

- Viktor još uvek ne zna kojeg je pola beba, ali je neizmerno srećan što će postati tata. To mu je mnogo bitnije od venčanja, čiju organizaciju je prepustio Aleksandri. Od trenutka kada su saznali da će postati roditelji, bukvalno se ne razdvajaju, kako bi Viktor mogao da bude uz nju i uživa u prvim danima njene trudnoće. Ubrzo nakon što je Aleksandra zatrudnela, Troicki ju je zaprosio i svadba je zbog njenog stanja zakana za novembar - otkriva izvor blizak paru.

- Njih dvoje će u početku putovati zajedno na sve Viktorove turnire, a kada Aleksandra bude u poodmakloj trudnoći, moraće da se stacionira. Manekenka svakako planira da prati svog dragog do osmog meseca trudnoće, a još uvek nije odlučila u kom će se gradu poroditi. Bez obzira na to u kojoj zemlji donese naslednika na svet, Aleksandra će prve dane majčinstva provesti u Beogradu kako bi joj majka i sestra bile blizu, da joj pomognu - objašnjava izvor upućen u najnovija dešavanja u porodici Đorđević-Troicki.

Aleksandra voli da putuje i bodri svog dragog, ali je isto tako veoma vezana za majku, sestru i sestrića, koji žive u Paraćinu. Ona koristi svaku priliku da ih poseti i provede sa njima vreme kada nije na turniru sa Viktorom.

- Aleksandra bi volela da Beograd bude porodični dom nje i Viktora jer bi tako mogla češće da viđa porodicu i prijatelje koji su u Srbiji. Troicki je načelno pristao na to, ali njega očekuju brojna putovanja u sezoni koja sledi, tako da gde god da mu bude dom, neće se dugo zadržavati. Njemu je najbitnije da beba bude zdrava, a o tome gde će živeti pustiće Aleksandru da odluči. S obzirom na to da već godinama zbog turnira putuje, nikada nije razmišljao o tome gde bi voleo da se usidri - završava izvor.

Podsećanja radi, Viktor i Aleksandra venčaće se 27. novembra u prestižnom beogradskom hotelu. Agenti za venčanja koje je par angažovao uveliko su spremili svaki detalj velikog slavlja. Osim što će na svadbi biti Novak Đoković, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, Tipsina supruga Biljana sprema mladinu venčanicu, kao i haljine za svekrvu i taštu. Venčanju u crkvi moći će da prisustvuju i deca, kojoj je u salu zabranjen pristup.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.