Humanitarna akcija Kolarčeve narodne zadužbine i Fabrike za kupovinu novog klavira

0

Modna agencija Fabrika se na predlog Kolarčeve narodne zadužbine, sa ogromnim zadovoljstvom uključila u akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog koncertnog klavira, koji Kolarac, kao najvažnija koncertna dvorana u Srbiji nema, kako bi na njemu svirali ugledni svetski muzičari.

Na naš poziv, poznati kreator visoke mode i veliki obožavalac opere i klsične muzike uopšte, a pre svega prijatelj Srbije, Renato Balestra je sa ogromnim zadovoljstvom prihvatio da dođe u Beograd sa svojom poslednjom kolekcijom i to sa svojim prijateljima, čuvenim dirigentom, Jacopom Sipariem di Pescasseroliem (www.jacoposiparidipescasseroli.it) i Italijanskim sopranom, Silvanom Froli.

28. novembra, na velikoj sceni, u organizaciji agencije Fabrika i Kolarčeve narodne zadužbine biće održan muzičko modni spektakl, sa modnom revijom poslednje kolekcije visoke mode Renata Balestre i koncertom Simfonijskog orkestra, kojim će dirigovati Jacopo Sipari di Pescasseroli, a pevati Italijanski sopran Silvana Froli.

Za ovaj događaj će se prodavati ulaznice i kompletan prihod je namenjen kupovini novog klavira, a Fabrika će troškove manifestacije pokriti putem sponzora. Pored toga i Fabrika i Kolarčeva zadužbina će prikupljati sredstva od donatora koje će takođe promovisati.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.