ISIDORA OTKRIVA BOLNE POSLEDICE PRETNJI: Vila se razbolela, a Lava su napali!

Posledice ovakvih napada su sve lošije zdravstveno stanje spisateljice, ali i stalni napadi na njenu decu, zbog kojih je njena ćerka Vila promenila i školu.

Bjelica otkriva da zbog stresa njena naslednica sada ima teške alergije i opstruktivni bronhitis, zbog čega jedva diše.

- Dva i po meseca sam u izolaciji u Herceg Novom. Ćutim. Morala sam da promenim telefon, doživela sam takav šok da mi se samo za 15 dana zdravstveno stanje drastično pogoršalo. Naročito me je potreslo što je pretnja upućena mojoj maloletnoj Vili, zbog čega je ona dobila teške alergije i opstruktivni bronhitis, kao da joj nije dosta što je u stalnom strahu za majku i što odrasta po hemiterapijama.

Iako su rezultati pre nekoliko meseci bili ohrabrujući, Isidori Bjelici se kancer ponovo vratio zbog svega što joj se dogodilo.

- Na prvoj kontroli posle pretnje mi je marker otišao u nebo, skener je pokazao ponovo povratak bolesti, sada sam opet na terapijama. Već u junu, kada sam imala maltretiranje nekog šizofrenika sa interneta, rekla sam u policiji da su lekari rekli da je stres najgori okidač za ovu bolest. Ja sam i dobila rak od ljudskog zla - kaže spisateljica.

- Nadala sam se da će se to razrešiti, ali umesto toga je moje dete od 14 godina privedeno na informativni razgovor po prijavi žene čiji je sin psovao Vili "kancerogenu majku" i koji joj je slomio telefon. Zbog njega je Vila promenila školu da ih više nikada ne vidimo. I onda se mom detetu preti smrću direktno na telefon, a privode je tako malu po prijavi sasvim lude žene, koja spekuliše da Vila ima veze sa tim što se neki dečak obratio njenom detetu. To me je slomilo, da mi dete u tri dana doživi pretnje od zveri. Nemam više snage, osećam da svaka budala može da nam uradi bilo šta. Ja se četiri godine borim sa najtežim oblikom kancera jajnika i ne mogu više da izdržim ovakvo zlo - jada se Isidora i otkriva da je njenoj deci svaki izalazak na ulicu stresan.

- Lav je očajan, sada ću javno reći, i to je prijavljeno u policiji. Njega je pre tri meseca napao siledžija na ulici i još nema rešenja tog slučaja. Vila se psihički drži. Nemam načina da je zaštitim. Prošle godine je napadnuta, otet joj je telefon, a u junu ju je ludača napala na ulici, a onda je čula ovaj užas, kakvog nema ni u horor filmovima - kaže Bjelica i otkriva šta će uraditi ukoliko osoba koja joj je pretila ne bude zatvorena:

- Osećam se kao građanin drugog reda, sve što se meni desi, bilo otmica, bilo luda komšinica koja me juri nožem, bilo ove pretnje, nikada nema epilog, to je frustrirajuće, najteže mi je zbog dece. Pretnje se nisu nastavile jer niko nema moj broj i u drugoj sam državi - kaže ona.

Izvor: Alo!

Pogledajte još