SEVERINA videom počastila milion i po pratilaca na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram

Najprodavaniji ženski izvođač novije hrvatske diskografije te najveća regionalna zvezda, Severina, nekoliko je puta tokom karijere punila najpoznatije koncertne dvorane širom regije, trijumfujući s turnejom "Dobrodošao u klub", koju su produkcijski mnogi svrstali uz bok turnejama svetskih izvođača.

Ali, osim što je na koncertima prati u stopu, mnogobrojna i verna publika, Severinu odavno prati i na društvenim mrežama. Upravo tamo, videom nastalim tokom snimanja kampanje za makedonski brand vode "Pelisterka", odlučila je počastiti svojih milion i po pratilaca - čak 900.000 Facebook fanova te 600.000 Instagram pratilaca.

Ove respektabilne brojke Severina na najbolji mogući način objašnjava dvema rečenicama: ''Ljubav se ljubavlju vraća'' i ''Volim što se volimo''.

Upravo ti hashtagovi postali su zaštitni znak njenih objava, a prihvaćeni su u tolikoj meri da se pod njima nalazi preko 100.000 objava Instagram korisnika.

Uz Facebook i Instagram, još jedna Severinina veoma važna društvena platforma je YouTube kanal, na kojem, osim bogate kolekcije starih snimaka, premijere doživljavaju i sve njene nove pesme i spotovi, stoga ne čudi kako je ukupan broj YouTube pregleda na tom kanalu prešao brojku od čak 250 miliona.

Video: Darko Drinovac
Styling: Petar Trbović
Šminka: Dajana Pajkić
Frizura: Martin Posavec

Pogledajte još