fbpx

FITNES INSTRUKTORKA U TEŠKOM STANJU! Novosađanka upucana kao upozorenje momku?!

Kako piše ’’Blic’’, za sada nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka njoj ispalio pet hitaca iz pištolja dok je izlazila iz crnog terenca marke ’’rendž rover’’ sa beogradskim registarskim oznakama. Nesrećna devojka ostala je u lokvi krvi ispred ulaza u kome je živela sa momkom, a napadač je peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

Kako ovaj list nezvanično saznaje reč je o klasičnoj sačekuši, te da je napadač znao na koga je pucao jer je Teodora bila sama u trenutku napada. Policija spekuliše i da je moguće da je to bilo upozorenje momku sa kojim je živela budući da je on od ranije poznat organima gonjenja, te se ne isključuje mogućnost da napad ima veze sa njegovim neraščišćenim poslovima.

- Začuo se strašan zvuk i prvo sam pomislila da je grmljavina, međutim nakon sekunde mi je bilo jasno da to neko puca. Izletela sam na terasu i videla Teodoru u kako leži u lokvi krvi i nekog momka koji beži ka Bulevaru. Jedva sam se sabrala u tom momentu i odmah dohvatila telefon da pozovem lekare i policiju - priča potresena komšinica.

Ona kaže da je policija došla ispred zgrade svega nekoliko minuta nakon incidenta kao i Hitna pomoć čiji su lekari na licu mesta počeli sa reanimacijom nesrećne devojke i odvezli je u Urgentni centar.

- Teodora je divna devojka. Ona je fitnes instruktorka, stalno nasmejana i uvek se lepo javljala komšijama. I momak joj je fin, ali nekako suzdržan - dodaje komšinica odmahujući glavom u neverici zbog nesreće koja se dogodila.

Teodora i njen momak su prema rečima komšija živeli prilično lagodno. Kažu da su odmah o svom trošku uveli video nadzor pre oko godinu i po dana kada su se doselili i da je njihovo celo potkrovlje, praktično ceo peti sprat.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem, a do kasno uveče uz pomoć vatrogasnih reflektora pregledali su detaljno teren u potrazi za čaurama.

Teodoru su meci pogodili u vrat, ruku, nogu i stomak i nalazi se u veoma teškom stanju, u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine gde se lekari bore za njen život nakon nekoliko hitnih operacija, navodi "Blic".

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.