NE ŽALI PARE: Stojke za ženin porođaj daje 15.000 evra!

Bračni par se dogovorio da se njihov sin rodi u Notingemu, gde oni trenutno žive, i to u jednom privatnom porodilištu, koja će golmana koštati 15.000 evra.

S obzirom na to da Stojketova žena na toj klinici i vodi trudnoću, nisu želeli da menjaju tim lekara u koje je gospođa Stojković stekla poverenje. U cenu koju će sportista platiti, osim pregleda tokom svih meseci blagoslovenog stanja, ulazi i porođaj, Stojketovo prisustvo u sali, kao i Valentin boravak u luksuznom apartmanu u trajanju od tri dana i babica koja će joj non-stop biti na raspolaganju.

- Stojković su planirali da se njihovo dete rodi u Srbiji, ali su promenili odluku. Kako stvari sada stoje, beba će se ipak roditi u Engleskoj. Stojke želi odmah da vidi sina, a nije siguran da bi baš tog dana mogao da dođe u Beograd. Njemu je novac nebitan i spreman je da plati koliko god treba samo da njegovoj Valentini budu obezbeđeni uslovi na najvišem nivou. Ona će biti smeštena u luksuznom apartmanu - otkriva jedan golmanov blizak prijatelj.

Stojković nije želeo da komentariše ove navode.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.