POTRESNA ISPOVEST HOLIVUDSKE GLUMICE: Preživela sam silovanje i incest!

Naime, Džadove je pozvana da predaje na radionici "Stigma mora da prestane" na Univerzitetu u Tenesiju, gde će sa studentima podeliti traumatično iskustvo sopstvenog odrastanja. Džadova je 2011. godine objavila autobiografsku knjigu pod nazivom "All That Is Bitter and Sweet", u kojoj je otkrila da je seksualno zlostavljanje počelo još dok je bila devojčica. Tada je otkrila da je je kao devojčicu, zlostavljao stariji čovek, potom da je bila silovana kao tinejdžerka, a imena rođaka koji ju je takođe silovao, prisetila se tek nakon psihoterapije.

- Preživela sam seksualno zlostavljanje, silovanje i incest. Ali, imala sam tu sreću da su mi osobe koje su prošle slično iskustvo kao i ja pomogle u oporavku… Leto 1984. je bilo bolno za mene. Tada sam doživela da me jedna starija osoba dva puta siluje, dok me je druga odrasla osoba neprestano zlostavljala. Da stvar bude gora, za to je znao još jedan čovek i ništa nije preuzeo tim povodom - rekala je svojevremeno glumica.

Danas, Ešli i dalje pati od depresije, a predavanje na kom će gostovati, organizovano je u nameri da se skine stigma sa mentalnih bolesti, koja je u najvećoj meri prepreka uspešnom procesu oporavka.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još