DEZINFORMACIJE O SMRTI TEODORE KAĆANSKI: Fitnes instruktorka izrešetana u Novom Sadu i dalje se bori za život!

Ipak, Teodora Kaćanski nije umrla kako su javili pojedini mediji, rečeno je za "Alo" u Kliničkom centru "Vojvodina".

Novosađanka Teodora Kaćanski (30), teško povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, nije podlegla povredama, kako su jutros javili mediji, rečeno je za "Alo" u Kliničkom centru "Vojvodina" u Novom Sadu!

- Teodora je i dalje u teškom stanju i bori se za život. Ne znam ko širi dezinformacije o njenoj smrti - rekla je za "Alo" Jelena Jurišin, portparol KCV.

Prema najnovijim informacijama izvora bliskih istrazi Teodora se kobnog popodneva kada je upucana dovezla sa momkom Nenadom Stevićem do zgrade u Somborskoj broj 8, u kojoj su živeli.

Nenad je izašao iz auta i otišao u zgradu verovatno da uzme nešto iz stana, a Teodora je ostala da preparkira njegov džip "rendž rover".

Dok je manevrisala autom pokušavajući da stane uz ivičnjak, iz žbunja je izleteo nepoznati mladić, ka njoj ispalio pet hitaca i pobegao između zgrada u Bulevaru patrijarha Pavla, odakle mu se gubi svaki trag.

Nesrećna Teodora uspela je nekako da preko suvozačkog mesta izađe iz auta i krene ka ulazu, ali se posle nekoliko metara srušila na asfalt, gde su je nakon alarmiranja komšija policija i Hitna pomoć zatekli u lokvi krvi.

Podsetimo, u javnosti se spekuliše da je Teodora upucana kao opomena zbog neraščišćenih računa njenom momku Nenadu, koji je odranije poznat policiji zbog navodnog reketiranja i prikrivanja krivičnih dela.

Izvor: Alo!

Pogledajte još