MILENA DRAVIĆ O ZDRAVLJU I GUBITKU SUPRUGA: Jesam li bolje, ne znam ni sama, videćemo!

Posle višenedeljnog boravka u bolnici glumica je nedavno puštena na kućno liječenje. Nije htela da otkrije od čega boluje, ali je kratko priznala da lečenje još traje.

- Ne bih mnogo o tome govorila, neka to ostane iza mene. Da vam budem najiskrenija, tako mi najviše odgovara, jer su mediji o mom zdravstvenom stanju mnogo pisali... Jesam li bolje, ne znam ni sama, videćemo – rekla je Milena Dravić za "Dnevni avaz" i dodala:

- Nikad čovek ne zna šta ga u životu može snaći. Šta da radim, šta drugo čoveku preostaje nego da se nada? Porodica je bila uz mene kad mi je bilo najteže i, naravno, moji prijatelji i hvala im na tome.

Ova glumačka diva trideseti je laureat najvišeg glumačkog priznanja u Srbiji - nagrade za životno delo “Dobričin prsten”. Iako joj imponuje, kako kaže, jedno od najvećih priznanja u dugogodišnjoj karijeri, sve je to vrlo malo s obzirom na to da njen voljeni suprug u tom trenutku nije bio kraj nje...

- Samo njega nema da sa mnom radost podeli... Od sveg srca zahvaljujem svima onima koji su mi iskreno dodelili ovu veliku, blistavu nagradu. To je velika čast. Lepo je što su me se ljudi setili, da me nagrade za moj rad, u najtežim životnim trenucima – kazala je Dravić za nagradu koju joj je dodijelilo Udruženje dramskih umjetnika Srbije.

Nakon smrti supruga Dragana Nikolića 11. marta 2016. godine Milena je skupila snage i vratila se glumačkoj karijeri. Prva uloga koju je prihvatila bila je u seriji “Komšije”, rame uz rame s kolegom Mimom Karadžićem.

- Serija “Komšije” trenutno se emituje na RTS-u. No, kada su u pitanju naredni angažmani, sve što mogu da kažem jeste da ću nastaviti da snimam kad ozdravim – kazala je Dravić.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još