Odlazim iz Mančester sitija

SAO PAULO, 24. januara 2010. (Beta-AP) - Brazilski fudbaler Robinjo objavio je da će uskoro napustiti engleski Mančester siti.

Robinjo je za brazilski radio Bandeiranteš rekao da su mu čelnici Sitija nagovestili da će mu današnja Kup utakmica sa Skantorpom verovatno biti poslednja u Mančesteru.

Želja Robinja je da se vrati u brazilski Santos gde bi "mogao da ponovo bude srećan".

Robinjo je priznao da ove sezone nije pružao najbolje partije u Sitiju, ali je kazao da je za to donekle odgovoran i novi trener Roberto Manćini, koji mu nije redovno davao šansu da igra.

"Trener je bio veoma iskren i rekao mi da ću igrati svaku drugu utakmicu. Odgovorio sam da me to ne zanima, pošto je ovo godina u kojoj se igra Svetsko prvenstvo", istakao je 25-godišnji Brazilac, koji se igrajući u Evropi razočarao u trenere.

"Treneri u Evropi se odluče sa jednu formaciju i samo ti kažu da igraš u njoj. Nije bitno da li si nizak ili visok", naveo je Robinjo, koji je u Evropi igrao i za Real iz Madrida.

Robinjo je kazao i da će pri izboru sledećeg kluba voditi računa o finansijskim detaljima ugovora, ali da oni neće biti presudni.

"Finansijski momenat je važan, ali želim i da budem srećan", rekao je brazilski reprezentativac.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.